Beauty trendwatcher Mirna van Donselaar vertelt haar ervaring met KAQUN Drinkwater.

  • Geplaatst op
Beauty trendwatcher Mirna van Donselaar vertelt haar ervaring met KAQUN Drinkwater.

Zonder zuurstof dus geen leven. Hetzelfde geldt voor je huid. Door een gebrek aan voldoende zuurstof kan het zijn dat je huid er dof, vaal en allesbehalve fris en blozend uitziet qua teint.  Je huid krijgt ook vaak een vermoeide uitstraling, verslapt en veroudert bovendien veel sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling én celvernieuwing ook voldoende zuurstof nodig is.

Trendwatcher Mirna van Donselaar schrijft:

 

"Zuurstof is letterlijk van levensbelang en we kunnen er dus niet zonder. De miljarden cellen en organen van ons lichaam hebben het keihard nodig voor tal van vitale processen. Het bestaat uit een gas dat reuk- en kleurloos is en wordt scheikundig aangeduid met de letter O. Onze omgevingslucht bestaat voor circa 20 procent uit zuurstof die we inademen en die via onze longen in ons bloed terecht komt, om van daaruit onze organen en cellen te bereiken. Voldoende zuurstof zorgt voor een vitaal gevoel, een gezond lichaam en een mooie stralende huid. Er zijn diverse manier om het zuurstofgehalte in je lichaam te verbeteren door middel van huidverbeterende producten, goed en bewust ademhalen en het drinken van speciaal zuurstofwater.

 

Zonder zuurstof dus geen leven. Hetzelfde geldt voor je huid. Door een gebrek aan voldoende zuurstof kan het zijn dat je huid er dof, vaal en allesbehalve fris en blozend uitziet qua teint.  Je huid krijgt ook vaak een vermoeide uitstraling, verslapt en veroudert bovendien veel sneller, omdat voor een gezonde celstofwisseling én celvernieuwing ook voldoende zuurstof nodig is.

Goed ademen, onmisbaar voor een goed zuurstofniveau in je lichaam

Goed en bewust ademen is een andere manier om het zuurstofniveau in je lichaam te verbeteren. Heel veel mensen ademen op een verkeerde wijze door enerzijds veel te vaak per minuut in en uit te ademen en anderzijds door heel hoog in de borstholte te ademen. Zet voor jezelf als test maar eens je gsm-timer op één minuut en tel dan hoe vaak je ademt. Ik heb mezelf inmiddels geleerd om ca. 6 maal per minuut diep via mijn buik in en uit te ademen. Een rustige ademhaling die je laat doorwerken tot voorbij je middenrif en richting je buik is namelijk veel beter voor de algehele rust van je centrale zenuwstelsel en voor een betere zuurstofopname. Ik ontving onlangs twee boeken die het belang van een goede ademhaling uitgebreid belichten en tal van nuttige tips bieden om je manier van ademhalen te verbeteren. Met tig positieve effecten voor je gezondheid, innerlijke rust en welzijn tot gevolg.

Adem van auteur Jean Hall

Adem is leven! Dit is de openingszin achterop dit compacte en zeer prettig te lezen boek van Jean Hall, een invloedrijke Britse yogadocente. Bewustzijn en ademhaling zijn belangrijke aandachtspunten in haar yogalessen. Dat onze dagelijkse bezigheden en verplichtingen spanningen kunnen veroorzaken zal niemand verbazen. Je kunt deze spanningen echter eenvoudig helpen verminderen door gebruik te maken van de kracht van je ademhaling. Dit boek biedt je eenvoudige ademhalingstechnieken voor een rustiger en gelukkiger leven. Je adem is de graadmeter van je gemoedstoestand en kan stokken ofwel versnellen. Het kalmeert en een diepe zucht geeft vaak meer lucht en een gevoel van opluchting. Door bewust stil te staan bij je ademhaling kan ontspannend werken en kan je helpen bij het nemen van beslissingen op basis van je gevoel. Door een diepe buikademhaling kun je stressgevoelens helpen verlichten. Op regelmatige wijze rustig ademhalen is bovendien goed voor je hart. ‘Adem’ leert je twintig gemakkelijk uit te voeren ademhalingsoefeningen die veelal zijn gebaseerd op yoga, meditatie en mindfulness. Je kunt kiezen uit technieken om een drukke werkdag of spannend gesprek op je werk beter aan te kunnen, bewuster stil te staan of elke dag meer ontspannen aan je dag te beginnen. Het helpt je om meer energie te krijgen, beter te slapen, rustiger te worden en om spanningen sneller los te laten.

Adem van Jean Hall (Uitgeverij Unieboek Spectrum/ISBN 9789000353132) is verkrijgbaar bij de betere boekhandels en online via o.a. bol.com.

Gewoon Ademhalen van auteur Dan Brulé

Verhoog je productiviteit, verminder stress en angst en vind de weg naar een mindful leven is de ondertitel van dit nieuwe boek van Dan Brulé. In ‘Gewoon ademhalen’ deelt deze pionier op het gebied van ademhaling voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek. Deze techniek heeft wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen. Met deze manier van ademhalen verminder je namelijk stress en angst, verhoog je je productiviteit, houd je je gezondheid op peil en vind je de weg naar een mindful leven. De technieken uit ‘Gewoon ademhalen’ helpen ook bij dagelijkse uitdagingen, acute en chronische pijn, slapeloosheid, angst, depressie en verdriet. Je leert op een heldere en prettig geschreven wijze om je welzijn en prestaties te verbeteren door anders te gaan ademen. Iedereen kan het, zodra je je bewust wordt van jouw manier van ademhalen!

Gewoon Ademhalen van Dan Brulé (Kosmos Uitgevers/ISBN 9789021566276) is verkrijgbaar bij de betere boekhandels en online via o.a. bol.com.

KAQUN Zuurstofwater

De afgelopen maanden heb ik het unieke zuurstofwater van KAQUN uitgebreid mogen testen. Een goed zuurstofniveau in al onze lichaamscellen is het allerbelangrijkste onderdeel voor onze gezondheid, levensenergie en lichamelijk uithoudingsvermogen. Een voldoende zuurstofniveau merk je direct aan je lichaam, omdat zuurstof zorgt voor meer energie. Het verbetert je uithoudingsvermogen, je concentratie neemt toe, vermoeidheid neemt af, het zorgt voor een betere slaap, je leervermogen en geheugen nemen toe. Het zorgt ook voor een betere opname van eiwitten, mineralen en vitaminen en niet onbelangrijk: het vertraagt het ouderdomsproces. KAQUN is gespecialiseerd in het verhogen van het zuurstofgehalte in je lichaam op celniveau dankzij speciaal zuurstofrijk water. Het KAQUN Water activeert je cellen en geeft ze extra energie waardoor deze vitaler en jonger worden.

Verhoging van het zuurstofgehalte ín je cellen

Ons lichaam kent twee fysiologische zuurstofniveaus: in het bloed en in de weefsels. Het zuurstofniveau in je weefsels is afhankelijk van je leeftijd, maar ook van de doorlaatbaarheid van de celwand en de doorlaatbaarheid van het weefselvocht tussen je cellen heeft hier invloed op. Het zuurstofgehalte in KAQUN Water is groter dan in je cellen. Als KAQUN Water in contact komt met je lichaamsvocht, stroomt de zuurstof naar de gebieden met een lager zuurstofgehalte. Het resultaat is een verhoogd zuurstofgehalte ín je cellen. Onderzoek bij 100 vrijwilligers toont aan dat het zuurstofgehalte na het drinken van KAQUN drinkwater gemiddeld stijgt met 15-25%. Er was twintig jaar nodig om KAQUN Drinkwater deze unieke structuur te geven.

Voor wie is KAQUN Water geschikt?

Hoe ouder we worden, hoe slechter de bloedvaten doorbloed raken, hoe slechter de doorlaatbaarheid van je cellen wordt, hoe troebeler het weefsel rondom je cellen wordt en daarmee is het steeds lastiger voor je lichaam om zuurstof en voedingsstoffen op te nemen in je cellen en deze om te zetten in energie. Factoren zoals bijvoorbeeld stress, medicijngebruik, te weinig bewegen, het eten van veel suiker en kant en klare voedingsmiddelen, roken en alcohol zijn grootverbruikers zuurstof in ons lichaam. Door deze factoren zijn het niet alleen de volwassenen vanaf ca. 40 jaar die kampen met een ouder wordend lichaam. Ook bij jongeren en jongvolwassenen is de zuurstofaanvoer soms flink verstoord. De cellen verliezen hiermee hun belangrijkste energiebron en de gevolgen hiervan zijn merkbaar. Het drinken van KAQUN Water is dan een gezonde, aangename en vooral effectieve manier om je dagelijkse hoeveelheid zuurstof ín de cellen te verhogen.

Hoe werkt het en wat heb ik ervaren?

Het advies is om het drinken van KAQUN Water op te bouwen met twee glazen per dag. Sommige mensen ervaren door de ontgiftende werking hoofdpijn de eerste dag als er veel KAQUN Water gedronken wordt. Ik heb daar totaal geen last van gehad en ook mijn collega testpersoon had dit niet. Het advies van KAQUN is echter om te beginnen met twee glazen en elke dag een glas extra toe te voegen tot je de gewenste hoeveelheid van een fles per dag hebt bereikt. Als je verwacht dat je niet gevoelig reageert kun je ook met een halve of hele fles beginnen. Het advies is om in de ochtend met twee glazen te beginnen en verspreid over de dag telkens twee glazen achter elkaar te drinken i.p.v. elke vijf minuten een slok. Op deze manier is de zuurstofboost het grootst en wordt de zuurstof uit het KAQUN Water ook naar de dieper gelegen gebieden in het lichaam getransporteerd. Metingen laten zien dat de zuurstof van KAQUN tot twee uur doorwerkt in je lichaam. Het advies is daarom om telkens 2-3 uur te wachten voor je een nieuw glas drinkt. Zoals gezegd heb ik dit bijzondere water samen met een collega uitgebreid mogen testen. Het water gaf ons beiden gevoelsmatig beduidend meer energie en vitaliteit en we voelden ons na lange werkdagen ook veel minder moe dan anders. Dit effect merk je overigens niet direct, maar gaandeweg het drinken van de kuur werd dit steeds beter merkbaar. Vrij snel na het drinken van een glas KAQUN Water merk je echt dat het iets doet met je lichaam. Als of je een soort innerlijke energieboost krijgt, heel aangenaam en dus duidelijk voelbaar. Dit is een waterkuur die ik dan ook zeker sterk kan aanbevelen als je merkt dat je lichaam meer energie en een hernieuwde vitaliteit kan gebruiken. Ook mijn huid en die van collega Monique zagen er gaandeweg de drinkkuur frisser, meer stralend en gezonder uit."

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »