Hoe gebruik ik KAQUN Zuurstofgel?

  • Geplaatst op
Hoe gebruik ik KAQUN Zuurstofgel?

Je kunt KAQUN Zuurstofgel gebruiken in combinatie met alle andere merken gezichtsverzorging en als afzonderlijk product. KAQUN Gel versterkt de werking van uw andere gezichtsverzorging.

Je hebt een KAQUN Gel gekocht en je ben benieuwd hoe je de gel het beste kunt gebruiken. Je kunt KAQUN Gel gebruiken in combinatie met alle andere merken gezichtsverzorging en/of als afzonderlijk product. KAQUN Zuurstofgel geeft de huidcellen een zuurstofboost. Deze zuurstofboost zorgt er voor dat de huidcel meer energie krijgt. Deze energie zorgt voor meer activiteit in de cel. Hierdoor kan de cel zijn functies (weer) optimaal vervullen. Hierbij is te denken aan verjonging, verbetering en herstel maar ook de opname van de werkzame ingrediënten van andere verzorgingsproducten verbetert en afvalstoffen worden actiever uitgestoten. 

 

√     KAQUN Gel tweemaal daags aanbrengen op een gereinigde huid.

√     Gebruikt u ook nog andere producten zoals een serum, oogcrème, dagcrème of nachtcrème? Breng KAQUN Gel aan voordat u deze andere producten aanbrengt op de huid.

√     Gebruik bij het aanbrengen van de gel op gezicht en hals in totaal de hoeveelheid van een erwtje. Als u meer gel gebruikt kunt u een onprettig, plakkerig gevoel ervaren. Een plakkerig gevoel is een teken van het gebruik van een te grote hoeveelheid KAQUN Gel.   

√     Bij tweemaal daags gebruik (gezicht en hals) gaat een flacon KAQUN Gel 3 tot 4 maanden mee.

 

Op het moment dat bij tweemaal daags gebruik verbetering van de huid merkbaar is, maar het gewenste resultaat nog niet wordt bereikt, is het advies het gebruik van KAQUN Gel te verhogen naar meerdere keren per dag.

 

Mijn huid reageert onrustig

Dit is een reactie op de ontgiftende werking van KAQUN Gel. De cel is actief alle afvalstoffen uit aan het stoten, dit kan in eerste instantie verergering van de klachten veroorzaken. Probeer door te zetten want de afvalstoffen moeten er uiteindelijk toch een keer uit om een zuivere huid te krijgen. Vind je het storend worden? Gebruik KAQUN Zuurstofgel maar 1 x per dag of 1 x per twee dagen. Zo zal de huid wel ontgiften maar niet zo heftig dat je het zelf storend vindt. Het nadeel hiervan is dat de huidcellen dan en langere periode nodig hebben om alle afvalstoffen uit te stoten. 

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »