Hoe wordt de zuurstof van KAQUN opgenomen door de huid?

  • Geplaatst op
Hoe wordt de zuurstof van KAQUN opgenomen door de huid?

KAQUN Gel bestaat voor 96% uit KAQUN Water en is daardoor uniek ten opzichte van andere zuurstofproducten.

Ons lichaam kent twee fysiologische zuurstofniveaus: in het bloed en in de weefsels. Wij spreken over het zuurstofniveau in de weefsels. Het zuurstofniveau in het lichaam duiden we aan met Hgmm (millimeter kwikdruk hierna voor de duidelijkheid te benoemen als zuurstofgehalte). Het zuurstofgehalte in KAQUN Water is hoger dan in de cellen. KAQUN Gel bestaat voor 96% uit KAQUN Water. De zuurstof in KAQUN Gel verplaats zich door het drukverschil naar de gebieden met een lager zuurstofgehalte. De zuurstof bereikt de reinse barrière tot in de dermis. Het resultaat is een verhoogd zuurstofgehalte in de huidcel.

 

Een verhoogd zuurstofgehalte in de huidcel zorgt voor meer energie en activiteiten in de cel. Hierdoor kan de huidcel zijn functie weer optimaal uitvoeren. Een voorbeeld van een functie van de huidcel is het uitstoten van afvalstoffen (oxidanten). Een klein deel van onze klanten ervaart in de eerste periode van het gebruik van KAQUN Zuurstofgel een verergering van de klachten, zoals Yvanna ook verteld in haar bovenstaand verhaal. Het uitstoten van de opgeslagen afvalstoffen is de oorzaak bij deze verergering van klachten. De huid gaat actief alle afvalstoffen uitstoten waardoor er irritaties op de huid kunnen ontstaan. Het verschilt per persoon hoe lang deze uitstoot van afvalstoffen duurt. Vind je het storend? Probeer door te zetten want de afvalstoffen moeten er uiteindelijk toch een keer uit om een zuivere huid te krijgen. Gebruik KAQUN Zuurstofgel maar 1 x per dag of 1 x per twee dagen. Zo zal de huid wel ontgiften maar niet zo heftig dat je het zelf storend vindt. Het nadeel hiervan is dat de huidcellen dan en langere periode nodig hebben om alle afvalstoffen uit te stoten en daardoor de verbetering ook langer op zich laat wachten. 

 

KAQUN Zuurstofgel geeft de cel energie waardoor deze VERJONGT, VERBETERT en HERSTELT

 

Het toedienen van extra zuurstof doen we van binnenuit met KAQUN Zuurstofwater en van buiten met KAQUN Zuurstofgel. De producten zijn afzonderlijk te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »