Is KAQUN Zuurstofgel geschikt voor een gevoelige huid?

  • Geplaatst op
Is KAQUN Zuurstofgel geschikt voor een gevoelige huid?

KAQUN Gel is voor bijna iedereen geschikt. Ook voor kinderen, jongeren en volwassenen met een gevoelige huid.

In samenwerking met schoonheidssalons hebben wij bij meer dan 100 vrijwilligers onderzoek gedaan naar het effect van KAQUN Gel op hun probleemhuid. Van deze vrijwilligers heeft een groot deel een gevoelige huid die weinig kan verdragen. KAQUN Gel gaf bij deze mensen geen vervelende reactie aan de huid en liet hun huid na verloop van tijd weer stralen. Omdat KAQUN Gel voor 96% uit KAQUN Zuurstofwater bestaat, en voor 99,8% uit natuurlijke ingrediënten, is KAQUN Gel een erg huidvriendelijk product. Het resultaat van KAQUN Gel is een jonge, stralende, egale huid met een gezonde gloed.

 

Ervaringen van vrijwilligers met een gevoelige huid

25 jaar

"Ik ben met KAQUN Gel begonnen omdat ik onder andere een erg droge huid had in mijn gezicht. Als ik make up aanbracht zag je de droge plekjes goed. Al heel snel merkte ik dat de droge huid veranderde in een fijne, gladde egale huid. Mijn huid ziet er beter uit en ik ga voortaan weer zonder foundation de deur uit. Dat deed ik voorheen echt niet. Ik heb lang gezocht naar een verzorgingsproduct dat mijn huid kan verdragen, omdat mijn huid heel gevoelig reageert op allerlei stofjes. Met KAQUN Gel heb ik dit eindelijk gevonden. De gel trekt snel in, smeert zich fijn en is voor mij goed te gebruiken."

 

56 jaar

"Ik ben KAQUN Gel vooral gaan gebruiken vanwege mijn droge huid. Deze droge huid veroorzaakte ook andere klachten zoals roodheid, schilfertjes en jeuk. Op momenten van stress en onrust had ik hier nog meer last van. In het verleden heb ik al van alles geprobeerd, maar niks bleek echt te werken. Het leek wel alsof het niet werd opgenomen door mijn huid. Al heel snel liet mij huid een totale omslag zien. Het rode en schilferige heb ik sindsdien niet meer gehad en ik gebruik KAQUN Gel nu al 4 maanden. Mijn schoonheidsspecialiste heeft mijn huid nog nooit zo rustig gezien als dat hij nu is. Ik heb een hele gevoelige huid dus ik kan geen geparfumeerde crèmes gebruiken. KAQUN Gel is daarom ook een heel fijne oplossing voor mij."

 

25 jaar

"Ik heb een gevoelige huid wat ervoor zorgt dat ik snel reageer op producten die ik aanbreng op mijn gezicht. Toen ik met KAQUN Gel begon was ik daarom bang dat mijn huid zou reageren, maar het tegenovergestelde gebeurde. Na 3 weken iedere dag twee keer KAQUN Gel gebruiken werd mijn huid rustiger en begonnen de plekjes op mijn wangen weg te trekken. Mijn huid voelde veel zachter aan en de onrustige vlekkerige huid die ik had was na 6 weken veel egaler. Het viel ook mensen in mijn omgeving op dat de roodheid wegtrok. Na 12 weken is mijn huid veel rustiger en het droge, trekkerige gevoel op mijn wangen en kin heb ik niet meer. Ik heb geen foundation meer nodig om de roodheid te camoufleren en laat deze door de week dan ook weg."

 

60 jaar

"Mijn huid kan heel heftig reageren op bepaalde dingen. En normaal gesproken duurt het erg lang voordat ik een bepaalde reactie onder controle krijg. Toen ik wederom een onrustige, jeukende, rode, droge huid kreeg heb ik KAQUN Gel geprobeerd. Ik merkte dat de vochtbalans in mijn huid beter werd en dat mijn huid zachter ging aanvoelen. Normaal voelt mijn huid op dat moment ook gevoelig, maar met KAQUN Gel heb ik daar geen last meer van. Ik heb sindsdien ook geen last meer gehad van een droge schilferige huid. Het valt de mensen in mijn omgeving op dat mijn huid zo egaal is geworden. Ik leef nu met een veel rustiger gevoel omdat ik weet dat het met de KAQUN Gel altijd weer snel goed komt met mijn huid en daar voel ik me een stuk prettiger bij."

 
25 jaar

"Ik ben KAQUN Gel gaan gebruiken omdat ik last had van roodheid en plekjes op mijn wangen en omdat mijn huid droog en trekkerig aanvoelt in mijn gezicht. De roodheid kon ik niet goed camoufleren met foundation. En daarnaast heb ik ook een heel gevoelige huid wat tot gevolg heeft dat ik snel reageer op producten die ik aanbreng op mijn gezicht. Toen ik met KAQUN Gel begon was ik daarom bang dat mijn huid zou reageren, maar het tegenovergestelde gebeurde. Na 3 weken (iedere dag twee keer) KAQUN Gel gebruiken werd mijn huid rustiger en de plekjes onder mijn ogen (op mijn wangen) begonnen weg te trekken. Het droge, trekkerige gevoel werd ook minder. Mijn huid voelde zachter aan en de onrustige vlekkerige huid die ik had was na 6 weken veel egaler. Het viel ook mijn moeder op dat de roodheid wegtrok. Na 12 weken is mijn huid veel rustiger en het droge, trekkerige gevoel op mijn wangen en kin heb ik niet meer. Ik heb geen foundation meer nodig om de roodheid te camoufleren en laat deze door de week dan ook weg. Naast de verbetering die de gel heeft gegeven aan mijn huid vind ik het fijn dat hij zo prettig uitsmeert en snel intrekt."

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »