Voor wie is KAQUN Zuurstofgel geschikt?

  • Geplaatst op
Voor wie is KAQUN Zuurstofgel geschikt?

Kan jouw gevoelige huid weinig verdragen? Merk je dat je huid tekenen van veroudering laat zien? Heb je last van jeugdpuistjes, een probleemhuid en onzuiverheden? Ben je op zoek naar een huidvriendelijke gezichtscrème voor mannen (na het scheren)? Of rook je en ziet jouw huid er grauw uit?

KAQUN Zuurstofgel is voor bijna iedereen geschikt. Ook voor kinderen, jongeren en volwassenen met een gevoelige huid. Omdat KAQUN Gel extra zuurstof toedient aan de huid heeft het effect op zowel een gezonde, jonge én ouder wordende huid als op een probleemhuid. 

 

KAQUN Zuurstofgel VERJONGT, VERBETERT en HERSTELT je huidcel.

 

De zuurstofgel activeert de huidcellen en geeft ze extra energie waardoor deze vitaler en jonger worden. Met de extra energie kan de cel problemen sneller en beter oplossen en worden voedingsstoffen van uw eigen dagelijkse gezichtsverzorging beter opgenomen. KAQUN Zuurstofgel zorgt voor een stralende, egale huid met een gezonde gloed. 

 

Welke positieve ervaringen hebben onze klanten?

√     Rimpels: tussen 4 en 8 weken

√     Strakkere huid: tussen 4 en 8 weken

√     Jeuk: binnen enkele uren

√     Droge huid (schilfertjes): binnen 1-2 weken

√     Gevoelige huid: binnen 2 weken

√     Roodheid: tussen week 2 en week 6

√     Oneffenheden en jeugdpuistjes*: tussen week 8 en week 12

√     Rode, droge en jeukende huid: tussen week 6 en 12

√     Couperose: tussen week 6 en 12

 

*Een verhoogd zuurstofgehalte in de huidcel zorgt voor meer energie en activiteit in de cel. Hierdoor kan de huidcel zijn functie weer optimaal uitvoeren. Een voorbeeld van een functie van de huidcel is het uitstoten van afvalstoffen (oxidanten). Een klein deel van onze klanten ervaart in de eerste periode van het gebruik van KAQUN Zuurstofgel een verergering van de klachten. Het uitstoten van de opgeslagen afvalstoffen is de oorzaak bij deze verergering van klachten. De huid gaat actief alle afvalstoffen uitstoten waardoor er irritaties op de huid kunnen ontstaan. Het verschilt per persoon hoe lang deze uitstoot van afvalstoffen duurt. Vind je het storend? Probeer door te zetten want de afvalstoffen moeten er uiteindelijk toch een keer uit om een zuivere huid te krijgen. Gebruik KAQUN Zuurstofgel maar 1 x per dag of 1 x per twee dagen. Zo zal de huid wel ontgiften maar niet zo heftig dat je het zelf storend vindt. Het nadeel hiervan is dat de huidcellen dan en langere periode nodig hebben om alle afvalstoffen uit te stoten en daardoor de verbetering ook langer op zich laat wachten. 

 

Lees hier hoe KAQUN Zuurstofgel werkt.

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »