Waarom is extra zuurstof belangrijk voor de huid?

  • Geplaatst op
Waarom is extra zuurstof belangrijk voor de huid?

Heeft een huid (te) weinig zuurstof? Dan kunnen cellen niet goed functioneren. De cellen in de huid kunnen zich niet goed verdedigen en hebben meer moeite met herstellen.

Het toedienen van (extra) zuurstof zorgt er voor dat alle huidfuncties worden geoptimaliseerd. Het verbetert de doorbloeding van de huid en werkzame stoffen van gezichtsverzorgingsproducten worden beter opgenomen. Zuurstof houdt de huid jong. Het zorgt ervoor dat collageen en elastische vezels kunnen worden aangemaakt en laat de huid weer stralen. Steeds meer schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten herkennen het belang van zuurstof voor de huid. 

 

Al in 1856 heeft de Duitse prof Joseph von Gerlach bewezen dat de mens ook zuurstof via de huid opneemt. Een verlaagd zuurstof percentage in ons weefsel zorgt voor een omgeving die bacterie groei stimuleert. De leukocyten (witte bloedcellen) activiteit stopt. Ook de collageen verspreiding stopt daardoor. Bij een verhoging van het zuurstof in het weefsel worden anaerobische infecties aangepakt en vernietigd. Er ontstaat een versnelde verbetering van de cellen.

 

Kenmerken zuurstofarme huid

√     Een vale teint

√     Vergrote poriën

√     Verminderde soepelheid

√     Slappe contouren

√     Droogte lijntjes en rimpeltje

√     Steeds meer blijvende rimpels

Normaal gesproken neemt een huid 25% zuurstof op, de overige 75% gaan door het bloed. Door de zuurstof uit KAQUN Zuurstofgel worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. Hierdoor gaat de huid meer stralen. Met het vorderen van de leeftijd neemt de zuurstofopname in de huid af, hierdoor treedt huidveroudering op. Bij de aanpak van Anti-Aging neemt zuurstof een onmisbare plaats in.

 

Waarom KAQUN?

KAQUN is gespecialiseerd in het verhogen van het zuurstofgehalte in het lichaam op celniveau. KAQUN activeert de cellen en geeft ze extra energie waardoor deze vitaler en jonger worden. KAQUN is van oorsprong geen cosmeticaproducent. De specialisatie ligt in het verhogen van zuurstof in het lichaam door middel van de KAQUN Badentherapie. Mensen uit de hele wereld die hun cellen willen verbeteren of herstellen komen naar Hongarije voor deze unieke zuurstoftherapie. De resultaten zijn uniek en bewijzen welk effect een hoog zuurstofgehalte heeft op de conditie van de cellen.

 

De resultaten van de baden op de huid waren zo uniek dat zij de structuur van het KAQUN Water vertaald hebben naar een gel voor de huid. De KAQUN Zuurstofgel is sinds begin 2017 eindelijk beschikbaar voor jou! De gel maakt het mogelijk dat jij ook thuis eenvoudig gebruik kunt maken van de bijzonder effectieve KAQUN zuurstoftherapie. KAQUN Zuurstofgel bestaat namelijk voor 96% uit KAQUN Water en is daardoor niet te vergelijken met andere zuurstofproducten. Er was 20 jaar voor nodig om KAQUN Water deze unieke en bijzonder effectieve structuur te geven.

 

KAQUN verhoogt het zuurstofgehalte van binnenuit met KAQUN drinkwater en van buitenaf (lokaal) met KAQUN huidgel. De producten zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »