Waarom is KAQUN Zuurstofgel zo bijzonder?

  • Geplaatst op
Waarom is KAQUN Zuurstofgel zo bijzonder?

"KAQUN is anders dan alle zuurstofproducten. Het doet meer met de huid, werkt sneller en is voor meer verschillende doeleinden inzetbaar." - Schoonheidsspecialist

KAQUN Gel is een zuurstofgel die zuurstof toedient aan de cellen in de huid. De gel geeft de huidcellen extra energie waardoor deze vitaler en jonger worden. Met de extra energie kan de cel problemen sneller en beter oplossen en worden voedingsstoffen van andere huidverzorgingsproducten beter opgenomen. Dr. Kulin (hoofd research KAQUN) verklaart de unieke werking van KAQUN Zuurstofgel op de volgende manier 'Bij een droge huid wordt er normaal gesproken olie op de huid gesmeerd. Dit is een tijdelijke oplossing voor de huid en op het moment dat de olie ingetrokken is of van de huid af is voelt de huid weer droog en trekkerig. Kort samengevat los je niet het probleem op waardoor de droge huid is ontstaan. Met KAQUN Gel (96% KAQUN Water) zorg je er voor dat de cellen meer zuurstof ter beschikking krijgen. De cellen kunnen daardoor beter hun normale functie uitvoeren, waaronder de aanmaak van vetten. Uit onze ervaring blijkt dat de droge huid binnen een week verdwijnt.

 

 

Welke positieve ervaringen hebben onze klanten in Nederland?

√     Rimpels: tussen 4 en 8 weken

√     Strakkere huid: tussen 4 en 8 weken

     Jeuk: binnen enkele uren

√     Droge huid (schilfertjes): binnen 1-2 weken 

√     Gevoelige huid: binnen 2 weken

√     Roodheid: tussen week 2 en week 6

√     Oneffenheden en jeugdpuistjes: tussen week 8 en week 12

√     Rode, droge en jeukende huid: tussen week 6 en 12

√     Couperose: tussen week 6 en 12

 

    

 

"Ik heb al 40 jaar last van een hele droge huid en op mijn kaaklijn en tussen mijn ogen heb ik heel veel last een droge, jeukende, rode huid. In eerste instantie hoopte ik vooral dat de rode plekken weg zouden gaan. Mijn huid stoort me voor het eerst in jaren niet meer. Zelfs mijn collega’s zeiden spontaan dat het hen opviel dat mijn huid zo rustig is. Zoals mijn huid er nu uit ziet heeft hij er de afgelopen zomers nooit uitgezien!" - Bianca (41 jaar)

 

"Mijn huid kan heel heftig reageren op bepaalde dingen. En normaal gesproken duurt het erg lang voordat ik een bepaalde reactie onder controle krijg. Toen ik wederom een onrustige, jeukende, rode, droge huid kreeg heb ik KAQUN Gel geprobeerd. Het valt de mensen in mijn omgeving op dat mijn huid zo egaal is geworden. Ik leef nu met een veel rustiger gevoel omdat ik weet dat het met de KAQUN Gel altijd weer snel goed komt met mijn huid en daar voel ik me een stuk prettiger bij." - Toos (61 jaar)

 

"Ik had best veel last van onderhuidse puistjes en puistjes met wit kopje. Toen ik KAQUN Gel ben gaan gebruiken werden mijn klachten eerst een beetje erger, maar naderhand ging het al gauw veel beter met mijn huid. Na 6 weken was deze verbetering merkbaar. De laatste weken hebben een stuk of 3 mensen gezegd dat mijn huid echt egaal is. Ik hoef de vlekjes niet meer te camoufleren met foundation. En sindsdien ga ik steeds vaker zonder make up de deur uit. Dat zegt wel veel denk ik!" - Yvanna (19 jaar)

 
 

Welke negatieve ervaringen hebben onze klanten?

Een verhoogd zuurstofgehalte in de huidcel zorgt voor meer energie en activiteiten in de cel. Hierdoor kan de huidcel zijn functie weer optimaal uitvoeren. Een voorbeeld van een functie van de huidcel is het uitstoten van afvalstoffen (oxidanten). Een klein deel van onze klanten ervaart in de eerste periode van het gebruik van KAQUN Zuurstofgel een verergering van de klachten, zoals Yvanna ook verteld in haar bovenstaand verhaal. Het uitstoten van de opgeslagen afvalstoffen is de oorzaak bij deze verergering van klachten. De huid gaat actief alle afvalstoffen uitstoten waardoor er irritaties op de huid kunnen ontstaan. Het verschilt per persoon hoe lang deze uitstoot van afvalstoffen duurt. Vind je het storend? Probeer door te zetten want de afvalstoffen moeten er uiteindelijk toch een keer uit om een zuivere huid te krijgen. Gebruik KAQUN Zuurstofgel maar 1 x per dag of 1 x per twee dagen. Zo zal de huid wel ontgiften maar niet zo heftig dat je het zelf storend vindt. Het nadeel hiervan is dat de huidcellen dan en langere periode nodig hebben om alle afvalstoffen uit te stoten en daardoor de verbetering ook langer op zich laat wachten. 

 
 

KAQUN Zuurstofgel geeft de cel meer energie waardoor deze op een natuurlijke manier VERJONGT, VERBETERT en HERSTELT

 

Hoe kan het dat KAQUN Zuurstofgel zo goed werkt?

Ons lichaam kent twee fysiologische zuurstofniveaus: in het bloed en in de weefsels. Wij spreken over het zuurstofniveau in de weefsels. Het zuurstofniveau in het lichaam duiden we aan met Hgmm (millimeter kwikdruk hierna voor de duidelijkheid te benoemen als zuurstofgehalte). Het zuurstofgehalte in KAQUN Water is hoger dan in de cellen. KAQUN Gel bestaat voor 96% uit KAQUN Water. De zuurstof in KAQUN Gel verplaats zich door het drukverschil naar de gebieden met een lager zuurstofgehalte. De zuurstof bereikt de reinse barrière tot in de dermis. Het resultaat is een verhoogd zuurstofgehalte in de huidcel.

 

 

KAQUN Zuurstofgel

√     gaat bij tweemaal daags gebruik in gezicht en hals 3 tot 4 maanden mee.

√     bestaat voor 96% uit KAQUN Zuurstofwater.

√     bestaat voor 99,8% uit natuurlijke ingrediënten

√     is een verfrissende gel die vanwege de dunne structuur snel door de huid wordt opgenomen en niet plakt.

√     is geschikt voor alle huidtypen. Ook de gevoelige huid.

√     bevat geen kleurstoffen, parabenen, EDTA of ureum.

 

KAQUN is van oorsprong geen cosmeticaproducent. De specialisatie ligt in het verhogen van zuurstof in het lichaam. KAQUN verhoogt het zuurstofgehalte zowel van binnenuit met KAQUN Zuurstofwater als van buiten met KAQUN Zuurstofgel. De producten zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »