Wat is KAQUN Zuurstofgel?

  • Geplaatst op
  • Door KAQUN
Wat is KAQUN Zuurstofgel?

De zuurstofgel activeert de huidcellen en geeft ze extra energie waardoor deze vitaler en jonger worden. Met de extra energie kan de cel problemen sneller en beter oplossen en worden voedingsstoffen van uw eigen dagelijkse gezichtsverzorging beter opgenomen.

KAQUN Gel is een zuurstofgel die extra zuurstof toedient aan de cellen in de huid. De gel verbetert het zuurstofgehalte, geeft de cellen een boost en activeert ze (weer) optimaal te functioneren.

Dr. Kúlin (hoofd research KAQUN) verklaart de unieke werking van KAQUN gel op de volgende manier 'Bij een droge huid wordt er normaal gesproken olie op de huid gesmeerd. Dit is een tijdelijke oplossing voor de huid en op het moment dat de olie ingetrokken is of van de huid af is voelt de huid weer droog en trekkerig. Kort samengevat los je niet het probleem op waardoor de droge huid is ontstaan. Met KAQUN Gel (96% KAQUN Water) zorg je er voor dat de cellen meer zuurstof ter beschikking krijgen. De cellen kunnen daardoor beter hun normale functie uitvoeren, waaronder de aanmaak van vetten. Uit onze ervaring blijkt dat de droge huid binnen een week verdwijnt.' Het resultaat van KAQUN Gel is een jongere, actieve, egale huid met een gezonde gloed.

 

KAQUN is van oorsprong geen cosmeticaproducent. De specialisatie ligt in het verhogen van zuurstof in het lichaam. KAQUN verhoogt het zuurstofgehalte zowel van binnenuit met KAQUN Zuurstofwater als van buiten met KAQUN Zuurstofgel. De producten zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

 

Klinisch wetenschappelijk onderzoek in Zuid-Korea bevestigt dat KAQUN Gel binnen 8 weken zorgt voor een stralende jongere huid. Het onderzoek toont aan dat KAQUN de elasticiteit van de huid verbetert met gemiddeld 8%*, de huid hydrateert, de huidkleur opheldert, de huid laat stralen en een gezonde gloed geeft en rimpels verfijnt en lijntjes laat verdwijnen.

 

*Vanaf 55 jaar neemt de elasticiteit jaarlijks gemiddeld af met een 0,5%’.- Dr. Jetske Ultee

 

Welke positieve ervaringen hebben onze klanten in Nederland?

√     Rimpels: tussen 4 en 8 weken

√     Strakkere huid: tussen 4 en 8 weken

     Jeuk: binnen enkele uren

√     Droge huid (schilfertjes): binnen 1-2 weken 

√     Gevoelige huid: binnen 2 weken

√     Roodheid: tussen week 2 en week 6

√     Oneffenheden en jeugdpuistjes: tussen week 8 en week 12

√     Eczeem: tussen week 6 en 12

√     Couperose: tussen week 6 en 12

 

KAQUN Zuurstofgel

√     gaat bij tweemaal daags gebruik in gezicht en hals 3 tot 4 maanden mee.

√     bestaat voor 96% uit KAQUN Zuurstofwater.

√     bestaat voor 99,8% uit natuurlijke ingrediënten

√     is een verfrissende gel die vanwege de dunne structuur snel door de huid wordt opgenomen en niet plakt.

√     is geschikt voor alle huidtypen. Ook de gevoelige huid.

√     bevat geen kleurstoffen, parabenen, EDTA of ureum.

 

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »