Welke rol heeft zuurstof bij huidveroudering?

  • Geplaatst op
Welke rol heeft zuurstof bij huidveroudering?

Ervaar jij ook rimpels en een slappe huid? Wil je ook graag een 16 jaar jongere huid? Verjong je huid met KAQUN Zuurstofgel! Wetenschappelijk aangetoond.

Een steeds dunner wordende opperhuid (epidermis) en een veranderende lederhuid (dermis) zijn bij iedereen een onderdeel van het verouderingsproces. Het aantal bloedvaten neemt af, het bindweefsel (collageen) en de elastische vezels verminderen en ook het aantal (en het functioneren van de) talgklieren neemt af. En het gevolg hiervan is een verouderde huid die dun, kwetsbaar, slap en droog is. 

 

Wil jij ook een 16 jaar jongere huid?

*"Je huid krijgt zijn stevigheid door collageen en elastine. Vergelijk het maar met een matras, een nieuw matras is stevig en veerkrachtig door de vulling, een oud matras wordt slap en er ontstaan kuilen en deuken. Oestrogeen (en ook een beetje door progesteron) zorgt ervoor dat de veren in het matras regelmatig opgeschud worden en als ze hun beste tijd hebben gehad vervangen worden.

Je huid blijft stevig en elastisch. Door de afname van oestrogeen tijdens de overgang daalt het collageen in je huid jaarlijks met 2,1% af, tegelijkertijd neemt de dikte van je huid ook met 1,1% af. De elasticiteit van de huid in de overgang neemt jaarlijks ongeveer 0,55% af. Niet gek dus dat vrouwen rond de 50 vaak klagen over hun rimpels, slappe huid en ingevallen wangen en doorschijnende huid." - Dr. Jetske Ultee

 

Ben je ouder dan 50 jaar en ervaar je ook rimpels en een slappe huid? Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat KAQUN Zuurstofgel de elasticiteit van de huid verbetert met gemiddeld 8% na 8 weken gebruik! Probeer KAQUN Gel 8 weken en ervaar het verschil. 

 

Klinisch wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat KAQUN Gel binnen 8 weken zorgt voor een stralende jongere huid. Daarnaast toont het onderzoek aan dat KAQUN Zuurstofgel de huid hydrateert, de huidkleur opheldert, de huid laat stralen en een gezonde gloed geeft en rimpels verfijnt en lijntjes laat verdwijnen.

 

Afname van zuurstof in de huidcel

De afname van zuurstof betekent een afname van de activiteit in de cel. En wanneer de activiteit in de cel afneemt treedt een verouderingsproces op. De gezonde jonge huid verandert langzaam in een ouder wordende huid. De huid wordt dunner en droger en de elasticiteit neemt af. Naast het natuurlijke verouderingsproces veroudert de huid nog eens extra snel door overmatige blootstelling aan zonlicht, medicatie, roken en uitdroging. Vanaf een leeftijd van 30 jaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen. En in de jaren daarna worden de kenmerken van veroudering steeds beter zichtbaar. Een belangrijke oorzaak bij huidveroudering is de afname van het zuurstofniveau in het lichaam (in de cellen en weefsels). Heeft een lichaam (te) weinig zuurstof? Dan kunnen cellen niet functioneren. En wanneer cellen niet goed functioneren kunnen ze zich niet goed verdedigen en hebben ze steeds meer moeite met herstellen. Verhoog daarom het zuurstofgehalte met KAQUN Zuurstofgel en krijg een stralende, egale en jongere huid.

Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »