Waarom is extra zuurstof belangrijk tijdens en na het sporten?

 • Geplaatst op
 • 1
Waarom is extra zuurstof belangrijk tijdens en na het sporten?

Bij zeer zware inspanning, zoals bij sporten, neemt de vraag van de spieren naar zuurstof (O2) toe. Hoe meer we bewegen, hoe meer energie er nodig is en des te meer behoefte het lichaam heeft aan zuurstof.

Het lichaam heeft zuurstof en vetten of glucose nodig om energie te maken voor (intensieve) inspanningen. De zuurstof die in dit verbrandingsproces nodig is wordt door het bloed opgehaald in de longblaasjes. Bij zeer zware inspanning, zoals bij sporten, neemt de vraag van de spieren naar zuurstof (O2) toe. Hoe meer we bewegen, hoe meer energie er nodig is en des te meer behoefte het lichaam heeft aan zuurstof.

 

Onderzoek heeft laten zien dat het gebruik van extra zuurstof tijdens training de prestatie met 2.4 tot wel 16.5% kan verbeteren. Deze prestatieverbetering ontstaat door een aantal factoren. Je hoeft minder lucht in te ademen om dezelfde hoeveelheid zuurstof binnen te krijgen. Je ademhalingsspieren hebben dus minder werk, met als gevolg een lagere hartslag bij dezelfde inspanning. Er is minder snel sprake van een anaerobe inspanning en het lichaam kan op een hoger percentage inspanning gebruik maken van vet als energiebron. Je bent in staat om langer op je maximale hartslag te presteren en vermindert de productie van lactaat en waterstofionen. Ook blijkt dat de zuurstoftoevoer naar je hersenen beter op peil blijft waardoor je alerter blijft. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat je met behulp van extra zuurstof harder kunt trainen.

 

Met KAQUN Zuurstofwater voorzie je het lichaam tijdelijk van extra zuurstof en dit geeft je cellen extra energie. Zowel tijdens als na het sporten is dit aan te raden. Het wetenschappelijk onderzoek door de Monash Universiteit in Australië (2016) toont aan dat met het drinken van KAQUN Zuurwater het zuurstofgehalte intracellulair (in de cellen) kan worden verhoogd. Het onderzoek bevestigt dat het drinken van KAQUN Zuurstofwater er voor zorgt dat de zuurstof de cellen bereikt waardoor de cellen meer zuurstof ter beschikking krijgen en beter in staat zijn om intensieve prestaties te leveren. KAQUN werkt tot maximaal 2 uur in het lichaam door. Dit is uniek in alle vormen van zuurstoftherapie.

 

Reacties

 1. Annette Gannon Annette Gannon

  Hello there

  I just checked out your website kaqunzuurstofboost.nl and wanted to find out if you need help for SEO Link Building ?

  If you aren't using SEO Software then you will know the amount of work load involved in creating accounts, confirming emails and submitting your contents to thousands of websites.

  With THIS SOFTWARE the link submission process will be the easiest task and completely automated, you will be able to build unlimited number of links and increase traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.

  IF YOU ARE INTERESTED, We offer you 7 days free trial
  ==> http://bit.ly/Best_Robot_Submitter

  Kind Regards,
  Annette Gannon ! Business Development Manager

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »