Het effect van zuurstof op verzuring tijdens sport

  • Geplaatst op
  • 0
Het effect van zuurstof op verzuring tijdens sport

Spierpijn, wie kent het niet? Het voelt lekker want je weet dat je tot het uiterste gegaan bent, maar is het ook zo goed voor het lichaam? Wij leggen kort uit wat er gebeurt in het lichaam.

Verzuring van de spieren vindt plaats als de gewenste lichamelijke prestaties hoger is dan het lichaam aankan. Bij verzuring vindt er in (de mitochondriën van) de spiervezels verbranding van glucose plaats ZONDER ZUURSTOF. Deze verbranding levert de spieren de benodigde energie, maar als bijproduct ontstaat er ook melkzuur. Melkzuur is een afvalstof voor het lichaam en veroorzaakt het branderige gevoel en spierpijn in je spieren bij een te grote inspanning. Bij de verbranding van glucose MET ZUURSTOF ontstaat er geen melkzuur als eindproduct maar water en koolstofdioxide. Deze eindproducten verlaten je lichaam door middel van uitademing. De verbranding met zuurstof levert de spieren veel meer energie op dan de verbranding zonder zuurstof.

 

Wil je dus dat er geen afvalstoffen in je lichaam achterblijven als gevolg van je sportinspanningen? En wil je meer energie voor je cellen/lichaam? Zorg dat er voldoende zuurstof aanwezig is. Het wetenschappelijke onderzoek bevestigt dat het drinken van KAQUN Drinkwater er voor zorgt dat de zuurstof de cellen bereikt waardoor de cellen meer zuurstof ter beschikking krijgen en beter in staat zijn om intensieve prestaties te leveren. KAQUN werkt binnen enkele minuten en tot maximaal 2 uur in het lichaam door. Dit is uniek in alle vormen van zuurstoftherapie.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »