Effect KAQUN Therapie bij oorlogsveteranen

  • Geplaatst op
  • 0
Effect KAQUN Therapie bij oorlogsveteranen

Tijdens de 6th KAQUN Conference in Las Vegas (Nevada, USA) zijn de eerste resultaten gepresenteerd van een onderzoek naar KAQUN bij oorlogsveteranen.

Oorlogsveteranen met posttraumatische-stressstoornis (PTSS) hebben 6 weken lang meegedaan aan een hersteltraject. Voorafgaand aan dit hersteltraject sliepen de veteranen slecht, namen per dag gemiddeld 26 medicijnen, hadden nog wonden en pijn en lijden aan depressie. Gedurende 6 weken werden een aantal aspecten in hun leven aangepast. Dagelijks maakten ze een motortocht, hun voeding werd aangepast, ze praatten dagelijks met een psycholoog, dronken de hele dag KAQUN Zuurstofwater en twee keer per dag gingen ze in een KAQUN Bad.

 

Na twee weken ervaarden de veteranen dat ze meer energie kregen. Ze sliepen beter, voelden zich meer relax en hadden geen last meer van hoofdpijn. De wonden genazen beter en van de 26 medicijnen nemen ze er nu nog maar 5 per dag.

 

Viersterrengeneraal James Comstock maakt zich hard voor het lot van oorlogsveteranen en ziet KAQUN dankzij dit onderzoek als een tool om het welzijn en de gezondheid van deze mensen te verbeteren. Als KAQUN ambassadeur maakt hij zich er hard voor KAQUN in te zetten bij de oorlogsveteranen en KAQUN bekend te maken in Amerika. Een eerste stap is het aanleggen van vier KAQUN Baden in een ziekenhuis voor oorlogsveteranen. Daarnaast gaat hij op zoek naar budgetten om onderzoeken zoals deze op te schalen en aan te tonen dat oorlogsveteranen te helpen zijn.

 

De rang van viersterrengeneraal is de hoogste rang die normaliter in het Amerikaanse leger kan worden gehaald. Het staat boven luitenant-generaal (driesterrengeneraal) en onder generaal van het leger (vijfsterrengeneraal)

 

Bekijk hier de video van de oorlogsveteranen

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »