Gebruiksadvies KAQUN Drinkwater

  • Geplaatst op
  • 0

Het advies is om de hoeveelheid KAQUN drinkwater op te bouwen met twee glazen per dag. Sommige mensen ervaren, door de ontgiftende werking, hoofdpijn de eerste dag als men veel KAQUN Water drinkt. Daarom is ons advies om te beginnen met twee glazen en elke dag een glas extra toe te voegen tot de gewenste hoeveelheid is bereikt. Voor onderhoud en preventie is ons advies een halve fles per dag en voor een zuurstofkuur is een fles per dag ons advies. Als je verwacht dat je niet gevoelig reageert kun je ook met een halve of hele fles beginnen.

Het advies is om in de ochtend met twee glazen te beginnen en verspreid over de dag telkens twee glazen achter elkaar te drinken ipv elke vijf minuten een slok. Op deze manier is de zuurstofboost het grootst en wordt de zuurstof uit KAQUN Water ook naar de dieper gelegen gebieden in het lichaam 'gedrukt'. Metingen laten zien dat de zuurstof van KAQUN tot twee uur doorwerkt in het lichaam. Het advies is daarom om telkens 2-3 uur te wachten voor je een nieuwe portie drinkt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »