Is de zuurstof die we inademen niet voldoende?

  • Geplaatst op
  • 0
Is de zuurstof die we inademen niet voldoende?

 

Het lichaam krijgt zuurstof door middel van inademen en via de huid. Naarmate we ouder worden kunnen de cellen in ons lichaam steeds minder zuurstof opnemen en omzetten in energie. Hoe gezond we ook leven! Het blijkt uit onderzoek bij 5.000 gezonde vrijwilligers dat dit een natuurlijk verschijnsel is wat voor iedereen geldt. Terwijl de saturatiemeter in normale toestand zal blijven aangeven dat het zuurstofgehalte in het bloed op een normaal, goed niveau is, bereikt toch steeds minder zuurstof daadwerkelijk onze cellen. Verliezen de cellen langzaam en structureel de aanvoer van zuurstof? Dan treedt veroudering van het lichaam in versneld tempo op. 

 

Het inademen van zuurstof geeft ons dus genoeg zuurstof om te leven, maar uiteindelijke treedt veroudering van het lichaam toch (al dan niet in versneld tempo) op aangezien zuurstof en voedingsstoffen de basis zijn voor een goed functionerende cel. Voorheen was het niet mogelijk om thuis het zuurstofgehalte in de cellen te verhogen. Met KAQUN kan dat nu wel. Wetenschappelijk onderzoek door de Monash Universiteit in Australië (2016) toont aan dat KAQUN het zuurstofgehalte intracellulair (in de cellen verhoogt).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »