Voor wie is KAQUN Zuurstofwater geschikt?

  • Geplaatst op
  • 0
Voor wie is KAQUN Zuurstofwater geschikt?

KAQUN Zuurstofwater is geschikt voor iedereen die te maken heeft met een afname van het zuurstofgehalte in de cel, zowel mens en dier.

Zuurstof is het belangrijkste element op aarde. Zonder zuurstof kunnen wij (en al onze cellen) slechts enkele minuten verder leven. Het lichaam bestaat uit miljarden cellen en elke cel heeft zijn eigen functie. Hoe ouder we worden, hoe slechter de bloedvaten doorbloed raken, hoe slechter de doorlaatbaarheid van de cellen wordt, hoe troebeler het weefsel rondom de cellen wordt en daarmee is het steeds lastiger voor het lichaam om zuurstof en voedingsstoffen op te nemen in de cel en deze om te zetten in energie. Factoren als bijvoorbeeld stress, medicijnen, weinig bewegen, suikers, kant en klare voeding, roken en alcohol zijn grootverbruikers zuurstof in ons lichaam. Door deze factoren zijn het niet alleen de volwassenen vanaf 40 jaar die kampen met een ouder wordend lichaam. Ook bij jongeren en jongvolwassenen is de zuurstofaanvoer soms flink verstoord. De cellen verliezen hiermee hun belangrijkste energiebron en de gevolgen hiervan zijn merkbaar.

 

Ervaringen van klanten met KAQUN Zuurstofwater kunt u hier lezen.

Ervaringen van klanten bij dieren kunt u hier bekijken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »