Wetenschappelijk onderzoek KAQUN

  • Geplaatst op
  • 1
Wetenschappelijk onderzoek KAQUN

In 2016 toonde de Monash Universiteit in Australië met wetenschappelijk onderzoek aan dat het drinken van KAQUN Zuurstofwater het zuurstofgehalte in de cellen verhoogt. Maar waarom is dit resultaat zo belangrijk en bijzonder?

Ons lichaam kent twee fysiologische zuurstofniveaus: het zuurstofgehalte in het bloed en het zuurstofgehalte in onze weefsels en cellen. Naarmate we ouder worden kunnen de cellen in ons lichaam steeds minder zuurstof opnemen en omzetten in energie. Hoe gezond we ook leven! Dit is een natuurlijk verschijnsel wat voor iedereen geldt. Terwijl de saturatiemeter in het ziekenhuis in normale toestand gedurende je hele leven altijd zal blijven aangeven dat het zuurstofgehalte in het bloed op een normaal, goed en stabiel niveau is, bereikt toch steeds minder zuurstof daadwerkelijk onze cellen. Verliezen de cellen langzaam en structureel de aanvoer van zuurstof? Dan treedt veroudering van het lichaam in versneld tempo op.

 
 
 

Het zuurstofgehalte in het bloed is dus belangrijk, maar veel belangrijker is het zuurstofgehalte in de weefsels en cellen. Want alleen met zuurstof IN de cel kan een cel voedingsstoffen opnemen en zijn functie optimaal vervullen.

 

Het zuurstofgehalte in de cellen kan met normale- of inspanningsventilatie niet worden verhoogt. Het wetenschappelijk onderzoek door de Monash Universiteit in Australië toont aan dat met het drinken van KAQUN Zuurwater wél het zuurstofgehalte intracellulair (in de cellen) kan worden verhoogt. Het onderzoek bevestigt dat het drinken van KAQUN Zuurstofwater er voor zorgt dat de zuurstof daadwerkelijk de cellen bereikt. KAQUN werkt tot maximaal 2 uur in het lichaam door. Dit is uniek in alle vormen van zuurstoftherapie.

 

Hoe werkt KAQUN Zuurstofwater in het lichaam?

 

 

Ons lichaam kent twee fysiologische zuurstofniveaus: in het bloed en in de weefsels. Wij spreken over het laatste zuurstofgehalte. Dit zuurstofniveau is afhankelijk van leeftijd, maar ook de doorlaatbaarheid van de celwand en de doorlaatbaarheid van het weefselvocht tussen de cellen heeft hier invloed op (ph-waarde). Het zuurstofniveau in het lichaam duiden we aan met Hgmm (millimeter kwikdruk hierna voor de duidelijkheid te benoemen als zuurstofgehalte). Het zuurstofgehalte in KAQUN Water is groter dan in de cellen. Als KAQUN Water in contact komt met het lichaamsvocht stroomt de zuurstof naar de gebieden met een lager zuurstofgehalte. Zo vertelt ook dr. Kulin in bovenstaand filmpje. Het resultaat is een verhoogd zuurstofgehalte ín de cellen. Onderzoek bij 100 vrijwilligers toont aan dat het zuurstofgehalte na het drinken van KAQUN drinkwater gemiddeld stijgt met 15-25%. Er was twintig jaar nodig om KAQUN Drinkwater deze unieke structuur te geven.

 

Het toedienen van extra zuurstof doen we van binnenuit met KAQUN Zuurstofwater en van buiten met KAQUN Zuurstofgel. De producten zijn afzonderlijk te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

Reacties

  1. Albert Jansen Albert Jansen

    Waar staat het bewuste artikel bij de universiteit zelf, kon het niet vinden? Zou prettig zijn met een link daarheen te verwijzen om zo onterechte claims te ontzenuwen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »