Wetenschappelijk onderzoek diabetici

  • Geplaatst op
  • 0
Wetenschappelijk onderzoek diabetici

Een wetenschappelijke studie naar de effecten van KAQUN Zuurstofwater bij prediabetici, diabetes type 1 en 2 en diabetici in een later stadium.

In februari 2017 startte Changi General Hospital in samenwerking met Hyflux, mede-eigenaar van KAQUN, een wetenschappelijke studie naar de effecten van KAQUN Zuurstofwater bij prediabetici, diabetes type 1 en 2 en diabetici in een later stadium. De studies onderzoeken of patiënten met diabetes controle krijgen over hun bloedsuikerspiegel door enkel het drinken van KAQUN Water aan hun levensstijl en medische behandelingen toe te voegen. Dit betekent dat wordt onderzocht of patiënten met het drinken van KAQUN Water de dagelijkse inname van insuline kunnen verlagen en uiteindelijk zelfs zonder het toedienen van insuline kunnen. Ook wordt onderzocht of een diabetesvoet of –enkel behandeld kan worden met KAQUN Badentherapie en KAQUN Gel.

 

Hyflux investeert 2,5 miljoen dollar in dit wetenschappelijk onderzoek om het effect van KAQUN wetenschappelijk aan te tonen. Naar verwachting worden de resultaten van deze onderzoeken in 2018-2019 bekendgemaakt. In Singapore wordt KAQUN aangeboden onder de naam ELO Water, omdat men in Azië de klanktonen van KAQUN (Kaa-Koen) lastig kan uitspreken. ELO betekent leven in Azië. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2020 KAQUN Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »