Een kleine selectie uit de ervaringen

van KAQUN Zuurstofgel gebruikers 

 

Voor ervaringen met KAQUN Water klikt u links op de 'REVIEWS'

 

 

 

"Ik ben KAQUN Gel gaan gebruiken omdat ik last had van roodheid en plekjes op mijn wangen en omdat mijn huid droog en trekkerig aanvoelt in mijn gezicht. De roodheid kon ik niet goed camoufleren met foundation. En daarnaast heb ik ook een heel gevoelige huid wat tot gevolg heeft dat ik snel reageer op producten die ik aanbreng op mijn gezicht. Toen ik met KAQUN Gel begon was ik daarom bang dat mijn huid zou reageren, maar het tegenovergestelde gebeurde.

 

 

Na 3 weken (iedere dag twee keer) KAQUN Gel gebruiken werd mijn huid rustiger en de plekjes onder mijn ogen (op mijn wangen) begonnen weg te trekken. Het droge, trekkerige gevoel werd ook minder. Mijn huid voelde zachter aan en de onrustige vlekkerige huid die ik had was na 6 weken veel egaler. Het viel ook mijn moeder op dat de roodheid wegtrok. Na 12 weken is mijn huid veel rustiger en het droge, trekkerige gevoel op mijn wangen en kin heb ik niet meer. Ik heb geen foundation meer nodig om de roodheid te camoufleren en laat deze door de week dan ook weg. Naast de verbetering die de gel heeft gegeven aan mijn huid vind ik het fijn dat hij zo prettig uitsmeert en snel intrekt."

 

 

 

 

Ik had best veel last van onderhuidse puistjes en puistjes met wit kopje. Omdat ik hier niet altijd consequent van afblijf heb ik daardoor ook vaker last van rode vlekjes in mijn gezicht.  Ik hoopte dat de vlekjes minder zouden worden en dat mijn huid egaler zou worden, maar omdat ik al zo veel heb geprobeerd durfde ik het nog niet te verwachten.

 

Toen ik KAQUN Gel ben gaan gebruiken werden mijn klachten eerst een beetje erger, maar naderhand ging het al gauw veel beter met mijn huid. Na 6 weken was deze verbetering merkbaar. Ik merk dat het vochtgehalte in mijn huid veel is verbeterd. De rode vlekjes en puistjes werden minder, de kleur van mijn huid werd helderder en daardoor ziet mijn huid er nu een stuk egaler uit. De laatste weken hebben een stuk of 3 mensen gezegd dat mijn huid echt egaal is. Ik hoef de vlekjes niet meer te camoufleren met foundation. En sindsdien ga ik steeds vaker zonder make up de deur uit. Dat zegt wel veel denk ik!

 

Je hebt weinig van de gel nodig en het trekt lekker snel in. Omdat het niet zo’n hele volle crème is voelt het niet alsof je een dikke laag op de huid hebt aangebracht. En, je kunt lang met een flacon doen! Ik zou de gel absoluut aanbevelen!

 

 

 

 

‘Ik heb al 40 jaar last van een hele droge huid en op mijn kaaklijn en tussen mijn ogen heb ik heel veel last een droge, jeukende, rode huid. In eerste instantie hoopte ik vooral dat de rode plekken weg zouden gaan. Eigenlijk verwachtte ik niks, omdat ik al zo lang last heb van deze klachten en ik in al die jaren nog steeds geen huidvriendelijk product had gevonden dat me van mijn klachten af zou helpen.


Ik ben begonnen met het gebruiken van KAQUN Gel op mijn kaaklijn. Wat ik meteen fijn vond was dat het niet brand of prikkelt na het aanbrengen. De jeuk (het gevoel van binnen dat je alleen maar wilt krabben omdat het zó veel jeukt) ging al heel snel weg. Toen ik na 10 dagen al zag dat mijn huid zichtbaar opknapte ben ik het ook tussen mijn ogen gaan gebruiken. Mijn huid werd meteen minder droog. En de rode plekken en de jeuk gingen ook weg.

 

Mijn huid stoort me voor het eerst in jaren niet meer. Zelfs mijn collega’s zeiden spontaan dat het hen opviel dat mijn huid zo rustig is. Zoals mijn huid er nu uit ziet heeft hij er de afgelopen zomers nooit uitgezien!’

 

 

 

 

"Mijn huid kan heel heftig reageren op bepaalde dingen. En normaal gesproken duurt het erg lang voordat ik een bepaalde reactie onder controle krijg. Toen ik wederom een onrustige, jeukende, rode, droge huid kreeg heb ik KAQUN Gel geprobeerd. Ik merkte dat de vochtbalans in mijn huid beter werd en dat mijn huid zachter ging aanvoelen. Normaal voelt mijn huid op dat moment ook gevoelig, maar met KAQUN Gel heb ik daar geen last meer van. Ik heb sindsdien ook geen last meer gehad van een droge schilferige huid. Het valt de mensen in mijn omgeving op dat mijn huid zo egaal is geworden. Ik leef nu met een veel rustiger gevoel omdat ik weet dat het met de KAQUN Gel altijd weer snel goed komt met mijn huid en daar voel ik me een stuk prettiger bij.

 

Ik vind KAQUN Gel een heel gebruiksvriendelijk product. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en het voelt fijn aan. Als ik het ’s morgens aanbreng op mijn huid nadat ik net wakker ben en mijn huid heb gereinigd krijgt mijn huid een frisse boost en heb ik het gevoel dat ik er meteen weer tegenaan kan."

 

 

 

 

   

 

"Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik veel last van jeugdpuistjes op mijn gezicht en rug en had ik jeuk op mijn rug. Ik ging hiervoor naar de schoonheidsspecialiste. Zij adviseerde mij KAQUN Gel te proberen voor mijn klachten.

 

Na 4-5 weken KAQUN Gel gebruiken merkte ik dat de huid in mijn gezicht heel sterk verbeterde. De oneffenheden, de jeugdpuistjes, werden veel minder. De jeuk op mijn rug ging ook helemaal weg. De puistjes op mijn rug werden wel wat minder, maar zijn helaas niet helemaal weggegaan. Na 12 weken zijn mijn moeder, mijn schoonheidsspecialiste en ik zijn echt heel blij met het resultaat op mijn gezicht! Ik laat de make up nu zelfs wel eens achterwege en dat dit ik voorheen niet!"

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2019 KAQUN - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »