top of page

Attentie:

Kaqun water zal enkel op vrijdag/zaterdag worden verzonden

72 x 1.5L Kaqun Zuurstof water met Bronze Hyaluron Facial Booster Gel

00004
€373.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

Na 20 jaar wetenschappelijk onderzoek is de speciale structuur van KAQUN Water ontstaan. Hierdoor vervliegt de zuurstof niet na het openen van de fles. Door de speciale structuur kan de zuurstof eenvoudig door het lichaam opgenomen worden.

- is veilig en bevat geen toegevoegde stoffen

- is vrij van conserveermiddelen

- is PH neutraal

Ingrediënten

Typical analysis in mg/liter

Natrium (Na+) 4.8 mg

Kalium (K+) 0.3 mg

Magnesium (Mg2+) 10.6 mg

Calcium (Ca2+) 40.1 mg

H-Carbonate (HCO3-) 134 mg

Chloride (Cl-) 2.0 mg

Sulfate (SO42-) 36 mg

Silica (SiO2-) 8.8 mg

pH 7.1-7.5

Gebruiksaanwijzing

√ Voor onderhoud en preventie: halve fles per dag

√ Een gezondheidskuur: één fles (1,5 liter) per dag.

√ Velen ervaren de eerste dag hoofdpijn door de ontgiftende werking. Daarom is ons advies om te beginnen met twee glazen en elke dag een glas toe te voegen tot de gewenste hoeveelheid is bereikt. Als je verwacht dat je niet gevoelig bent kun je ook met een halve of hele fles beginnen.

√ Het advies is om de dag te starten met twee glazen en verspreid over de dag telkens twee glazen achter elkaar te drinken i.p.v elke vijf minuten een slok. Zo is de zuurstofboost het grootst en wordt de zuurstof uit Kaqun Drinkwater ook naar de dieper gelegen gebieden in het lichaam 'gedrukt'. Bekijk de video op de homepage voor uitleg over de werking van Kaqun Zuurstofwater in het lichaam.

√ Metingen laten zien dat de zuurstof van KAQUN tot twee uur doorwerkt in het lichaam. Het advies is daarom om telkens 2-3 uur te wachten voordat je een nieuwe portie drinkt.

Bronze Hyaluron Facial Booster Gel

100% natuurlijk originele Kaqun gel ingrediënten plus extra geformuleerd met klinisch bewezen ingrediënten:

Hyaluronzuur
Plastisch chirurgen injecteren Hyaluronzuur vaak om de slap geworden huid op te vullen, maar je hoeft geen injecties te krijgen om de voordelen ervan te ervaren!
Zeer actief gehydrolyseerd hyaluronzuur kan zelfs de onderste lagen van de huid bereiken, waardoor nieuwe geavanceerde verjongingsmogelijkheden ontstaan. Het vermindert rimpels en stabiliseert de huidstructuur, waardoor de huid gladder wordt.

PRODEW® 600
PRODEW® 600 is een zeer effectieve vochtinbrenger, geformuleerd met NMF-componenten (Natural Moisturizing Factor). De aminozuursamenstelling van PRODEW® 600 is bijna gelijk aan de aminozuursamenstelling in NMF.

+26% vermindering van rimpels

+34% verbetering van de textuur

+27% hydratatie

Extra ingrediënten
Betaïne(suikerbieten), Glycerine(van planten), Panthenol(provitamine B5)

Bewaar dit product voor later
bottom of page