Feel Young 2 BV is in 2015 opgericht door Marcel Visschers. Samen met zijn dochter Daya heeft hij het bijzondere KAQUN Zuurstofwater in 2015 naar Nederland gebracht.  In 2017 kwam daar de bijzonder zuurstofgel bij.

 

 

Het doel: Iedereen van binnen en van buiten weer laten stralen.

 

 

 

Ik ben Marcel Visschers. In 2006 geleden kreeg ik de roeping om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van mensen. Drie maanden later heb ik ontslag genomen als directeur van Frumarco BV, producent van o.a. Rinse appelstroop.  Ik kreeg namelijk de kans om een bedrijf in Europa op te starten in de natuurgeneeskunde. Ik heb hiervoor gedurende acht jaar de wereld mogen rondreizen en vele top natuurartsen ontmoet. Eén van deze artsen - dr. Sandor Kulin - heeft mij en mijn dochter Daya uitgenodigd voor de KAQUN Conferentie 2013 in Boedapest. Wij zijn op deze conferentie beiden enthousiast geworden over wat KAQUN Water aan de kwaliteit van het leven van mens en dier kan bijdragen. 

 

 

Ik ben Daya Visschers. Mijn visie is van jongs af aan dat ik 'als ik later groot ben' graag mensen wil helpen. Ik wist nooit in welke vorm ik dat in de praktijk zou gaan uitvoeren.  Ik was in 2013 op de conferentie van KAQUN aanwezig en daar vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik wist al gauw: ‘Dit product wil ik voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar maken’. Ik studeerde op dat moment dus het was niet het juiste moment om er mee aan de slag te gaan. In 2015 was dat moment er wel en sindsdien werk ik aan mijn missie. Ik geniet er elke keer weer van als ik de succesverhalen hoor van onze klanten. 

 

 

Ik ben Marc van Lokven en sinds 2015 verbonden aan KAQUN Benelux om dit geweldige product, KAQUN Water, mee in de markt te zetten bij zowel particulieren als bedrijven. Met mijn achtergrond van ruim 25 jaar (militaire) luchtvaart ken ik het belang van zuurstof maar al te goed. Nadat ik kennis had genomen van KAQUN Water was de toegevoegde waarde voor mij al snel duidelijk en heb ik aangeboden mijn kennis, netwerk en ervaring graag ter ondersteuning te willen inzetten. De terugkoppeling die ik van mensen krijg die het inmiddels gebruiken en uiteraard ook de effecten die ik zelf merk, zijn voor mij enorm motiverend om KAQUN bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

 

   

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 KAQUN - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »