KAQUN BADEN BUDAPEST

 

Het 'Obuda' centrum

 

 

Obuda KAQUN baden zijn gevestigd in District 3. Het adres is 1037 Bokor straat 23-25 ​​Boedapest.

Het KAQUN centrum ‘Obuda’ is 365 dagen per jaar open. Ook op de Hongaarse feestdagen.

 

In het Obuda centrum krijgt u professionele begeleiding van een Engels sprekende arts. Deze arts werkt al jaren met o.a. de KAQUN Therapie en kan u zeer goed begeleiden.

 

 

De KAQUN Baden therapie

 

    

 

Het advies is een intensieve behandeling van twee weken 3 maal te laten plaatsvinden met tussenpauzes van ca. 10-14 dagen. Op deze manier duurt een totale therapie ongeveer 2 maanden. Het is uiteraard ook mogelijk om een kortere periode een bezoek te brengen aan de Obuda KAQUN baden.

Samengevat betekent dit: twee weken behandeling, 10-14 dagen naar huis of in Budapest verblijven, twee weken behandeling, 10-14 dagen naar huis of in Budapest verblijven, twee weken behandeling. Verdere behandelingen kunnen meer resultaten opleveren.

 

Het KAQUN Centrum raadt aan om uw bloed te laten analyseren bij aankomst en voor vertrek. Deze bloedtest wordt afgenomen bij een labotorium op ca 300m afstand van Obuda.

 

 

Het advies is om drie maal daags een bad te nemen. U kunt het eerste bad nemen om 8:30 uur. Vervolgens start ieder uur (9:30, 10:30 etc.) een nieuw bad. Het laatste bad kan genomen worden om 18:30 uur. Voor u met de baden begint geeft u aan op welke drie tijdstippen u een bad wilt nemen. Na ieder bad neemt u altijd een pauze van minimaal twee uur. Ter voorbeeld: als u het eerste bad neemt om 8:30 uur dan is het eerst volgende bad dat u kunt nemen om 11:30 uur.

U kunt reserveren via [email protected] of +36302373631. Er wordt Engels gesproken

 

Het KAQUN Centrum heeft een comfortabele zithoek met ligstoelen voor ontspanning waar u kunt uitrusten als u tussen de baden liever niet naar buiten gaat. Er zijn ook kleine cafés en restaurants in de nabije omgeving. Op loopafstand is een kleine boerenmarkt en veel van de supermarkten dragen bio-labelproducten.

 

 

Kosten

De kosten voor één KAQUN bad is 12.000, - HUF (ongeveer 39, -EUR). Het drinken van één fles KAQUN Water per dag is onderdeel van de behandeling. U betaalt hiervoor per fles van 1,5 liter 650, - HUF (2,10 EUR).

 

U betaalt voor het gebruik van alle faciliteiten in het centrum wekelijks. De eerste betaling vindt plaats na 7 dagen, de tweede betaling na 14 dagen, etc. Het is mogelijk om met credit card te betalen.

 

 

Appartementen

 

 

Obuda heeft drie appartementen gereserveerd voor de gasten. De appartementen liggen op loopafstand van het Obuda KAQUN centrum. U kunt de beschikbaarheid checken en uw eventuele boeking doorgeven via [email protected] of +36302373631.

De prijs voor het appartement bedraagt 50, - EUR / nacht. De appartementen hebben beddengoed, handdoeken en keukengerei. Bovenstaande foto’s zijn afkomstig van één van de appartementen.

 

 

Hotels

Op loopafstand (ca. 2 km) vindt u twee hotels.


Hotel Aquincum
http://www.aquincumhotel.com/
Bus # 9 brengt u naar het KAQUN Centrum. U kunt ook 15 minuten lopen.

 

Hotel Császár
http://www.csaszarhotel.hu/
Bus # 9, of # 17, of # 86 brengt u naar het KAQUN Centrum. U kunt ook 15 minuten lopen

 

 

Transport van luchthaven

Obuda KAQUN Baden ligt op 25 km van de luchthaven. Een medewerker van Obuda kan u ophalen van de luchthaven. De kosten zijn 30, - EUR. Als u hiervan gebruik wilt maken verzoeken wij uw aankomstinformatie vooraf door te geven aan [email protected] of +36302373631.

U kunt ook een ticket kopen bij de uitgang van de passagiershal voor een taxi (ca. 30 Euro).

 

 

De stad: Budapest

 

  

 

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije. De stad is het economisch en cultureel centrum van het land. Boedapest (internationaal: Budapest) is een samensmelting van de twee steden Buda en Pest. Deze twee stadsdelen liggen ieder aan een zijde van rivier de Donau. In twee eeuwen tijd is Boedapest uitgegroeid van een vijftigduizend inwoners tellende stad naar een metropool waar bijna twee miljoen inwoners leven. Met ruim 4 miljoen bezoekers per jaar is Boedapest veruit de belangrijkste toeristische bestemming in Hongarije. Het kan zich wat betreft bezoek meten met Amsterdam, Los Angeles en Moskou. Boedapest trekt zelfs meer bezoekers dan Praag, Berlijn en Wenen (bron: Euromonitor).

 

Het uiterlijk van Boedapest wordt door een aantal factoren bepaald. Het allerbelangrijkste is de Donau. Deze rivier zorgt ervoor dat je er vanuit meerdere plekken in de stad sprake is van een prachtige panoramisch beeld. Ook zorgt het ervoor dat een aantal gebouwen zoals het Parlement en het Burchtpaleis door de Donau extra tot hun recht komen. Het centrum van stadsdeel Pest bestaat vooral brede straten, veel statige gebouwen en redelijk wat autovrije gebieden. Stadsdeel Buda is het rustigste deel van de stad. Hier domineert de Burchtwijk het beeld van de stad. Iets zuidelijker ligt de Gellértheuvel, dat behalve een populaire toeristische attractie ook een leuke uitdaging biedt voor wandelaars. Wie naar de top van de heuvel wil lopen moet bijna driehonderd hoogtemeters overbruggen.

 

Boedapest is een allemansvriend, die veel soorten toeristen aan zal spreken. Boedapest heeft een aantal aantrekkelijk musea, wat de liefhebbers van kunst en geschiedenis aan zal spreken. Op cultureel vlak heeft Boedapest de Staatsopera, een levendig uitgaansleven, diverse theaters en vooral in de zomermaanden een aantal evenementen die de moeite waard zijn. Winkelliefhebbers kunnen los gaan in winkelstraten zoals Vaci utca en Fashion Street en wie van lekker eten houdt die kan in Boedapest genieten van zowel de Hongaarse keuken alsmede een groot aantal internationale keukens. Voor spa-liefhebbers heeft Boedapest misschien wel de beste badhuizen van Europa.

Meer informatie over bijvoorbeeld bezienswaardigheden en eten en drinken in Budapest vindt u via: http://www.boedapestvoorbeginners.nl/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 KAQUN - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal SOFORT Banking Visa Maestro Bancontact / Mister Cash MasterCard Belfius American Express KBC
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »