top of page

Attentie:

Kaqun water zal iedere dinsdag en woensdag worden verzonden

72 x Kaqun Zuurstofwater (1.5 liter)

00003
€325.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Waarom is extra zuurstof goed voor mijn lichaam?

Zuurstof is de levensbron van alle cellen. Het is de belangrijkste bouwsteen en energieleverancier tegelijk. Als een organisme niet continue van zuurstof wordt voorzien is het binnen enkele minuten dood. Omdat zuurstof niet vastgehouden kan worden moet het altijd worden aangevuld. In tijden van veel stress, ziekte of herstel kan je lichaam extra ondersteuning gebruiken. Kaqun Zuurstofboost ondersteunt je lichaam met een natuurlijke energie.

Hoe ouder we worden, hoe slechter de bloedvaten doorbloed raken en daarmee is het steeds lastiger voor het lichaam om zuurstof en voedingsstoffen op te nemen en om te zetten in energie. Maar het zuurstofgehalte in onze cellen wordt niet alleen beïnvloed door onze leeftijd. Factoren als bijvoorbeeld stress, weinig bewegen, suikers, medicijnen, roken en alcohol zijn grootverbruikers zuurstof in ons lichaam. Door deze factoren zijn het niet alleen de volwassenen vanaf 40 jaar die kampen met een ouder wordend lichaam. Ook bij jongeren en jongvolwassenen is de zuurstofaanvoer soms flink verstoord. De cellen verliezen hiermee hun belangrijkste energiebron en de gevolgen hiervan zijn merkbaar.

Het toedienen van extra zuurstof doen we van binnenuit met KAQUN Zuurstofwater en van buiten met KAQUN Zuurstofgel. De producten zijn afzonderlijk te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

Welk effect heeft KAQUN Zuurstofwater in mijn lichaam?

Onderzoek toont aan dat KAQUN Water het zuurstofgehalte in de cellen verhoogt met 15-25%. Wetenschappelijk onderzoek door de Monash Universiteit in Australië (juni 2016) toont aan dat KAQUN Zuurstofwater het zuurstofgehalte intracellulair (in de cellen) verhoogt. Het onderzoek bewijst dat KAQUN Zuurstofwater op een unieke niet belastende wijze het zuurstofgehalte verhoogt in de cellen. Bij het drinken van kraanwater door de placebogroep was geen verandering zichtbaar.

Waarom is KAQUN Water uniek?

Na 20 jaar wetenschappelijk onderzoek is de speciale structuur van KAQUN Water ontstaan. Hierdoor vervliegt de zuurstof niet na het openen van de fles. Door de speciale structuur kan de zuurstof eenvoudig door het lichaam opgenomen worden.

- is veilig en bevat geen toegevoegde stoffen

- is vrij van conserveermiddelen

- is PH neutraal

Ingrediënten

Typical analysis in mg/liter

Natrium (Na+) 4.8 mg

Kalium (K+) 0.3 mg

Magnesium (Mg2+) 10.6 mg

Calcium (Ca2+) 40.1 mg

H-Carbonate (HCO3-) 134 mg

Chloride (Cl-) 2.0 mg

Sulfate (SO42-) 36 mg

Silica (SiO2-) 8.8 mg

pH 7.1-7.5

Gebruiksaanwijzing

√ Voor onderhoud en preventie: halve fles per dag

√ Een gezondheidskuur: één fles (1,5 liter) per dag.

√ Velen ervaren de eerste dag hoofdpijn door de ontgiftende werking. Daarom is ons advies om te beginnen met twee glazen en elke dag een glas toe te voegen tot de gewenste hoeveelheid is bereikt. Als je verwacht dat je niet gevoelig bent kun je ook met een halve of hele fles beginnen.

√ Het advies is om de dag te starten met twee glazen en verspreid over de dag telkens twee glazen achter elkaar te drinken i.p.v elke vijf minuten een slok. Zo is de zuurstofboost het grootst en wordt de zuurstof uit Kaqun Drinkwater ook naar de dieper gelegen gebieden in het lichaam 'gedrukt'. Bekijk de video op de homepage voor uitleg over de werking van Kaqun Zuurstofwater in het lichaam.

√ Metingen laten zien dat de zuurstof van KAQUN tot twee uur doorwerkt in het lichaam. Het advies is daarom om telkens 2-3 uur te wachten voordat je een nieuwe portie drinkt.


Bewaar dit product voor later
bottom of page