Kaqun (Kaa-Koen) Zuurstofgel is dé ideale manier

om je huid op een natuurlijke manier te ondersteunen

De zuurstofmoleculen in Kaqun producten zijn 16 malen kleiner dan zuurstofmoleculen uit de lucht. Hierdoor is je huid in staat om de zuurstofmoleculen van Kaqun van buitenaf in de huid op te nemen en te verwerken tot een natuurlijke energie. Hierdoor blijft je huid jong en vitaal en ondersteun je het herstel van huidongelukken (verbranding, sneetjes, insectenbeten, wratten, etc.)

Bevat alleen natuurlijke ingrediënten

Voor jong én oud (vanaf 0 jaar)

Geeft je huid een natuurlijke energieboost

Is multi inzetbaar: je kunt het voor allerlei klachten gebruiken.

Eerste hulp bij huidongelukjes

Geschikt als dagelijkse verzorging. Solitair, maar ook in combi met je eigen verzorgingsproducten. Kaqun Zuurstofgel zorgt er namelijk voor dat de voedingsstoffen uit je eigen verzorgingsproduct beter worden opgenomen door de huid.

Waar is Kaqun Zuurstofgel geschikt voor?

Brandwonden en littekens

Verbranding door zon

Sneetjes en wondjes

Ook gewoon als dagelijkse verzorging! Solitair, maar ook ter versterking van jouw eigen huidverzorgingsproducten!

Hoe wordt de zuurstof uit Kaqun

opgenomen door je lichaam?

Bekijk onderstaande video voor de uitleg

jeuk, roodheid.jpg
Jeuk, roodheid en droogheid
Klik voor meer info
  • Facebook
Facebook Recensies
Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik een schrale huid, met droge schrale plekken. Mijn huid was niet egaal (winter erger dan zomer). Ik hoopte dat deze droogte en schraalhuid zou verdwijnen en dat ik een egale, gezonde huid zou krijgen. Ik verwachtte dat mijn huid beter gevoed zou worden en dat ik minder puistjes zou hebben door KAQUN Gel.

Na een poosje werd mijn huid veel minder schraal en ik zag dat ik over het algemeen veel minder puistjes heb dan voorheen. Uiteindelijk is de schraalheid helemaal weg en daardoor ziet mijn foundation er nu ook veel mooier uit. Ik voel dat mijn huid veel zachter is. Eerst had ik bultjes op mijn huid en die zijn nu zo goed als helemaal weg. Mijn gezicht is minder bleek en ik lijk meer kleur op mijn gezicht te hebben (beter doorbloed ofzo). De huid is echt veel egaler en glanst veel meer. Het voelt gezond aan als ik er overheen wrijf. Laatst had ik een hele schrale, eczeemachtige plek in mijn hals. Ik dacht ik probeer hier gewoon ook de gel op en binnen no time was die plek weg. Op een gegeven moment kreeg ik zelfs opmerkingen van mijn zusje en vriendin dat ze zagen dat ik veel minder schraal was en minder bultjes en puistjes had. Mijn huid is echt opgeknapt en ziet en voelt gezond aan. Ik zou de gel aan iedereen aanbevelen, want ik denk dat het voor elk type huid goed is en niet specifiek voor één type huid. Ik geloof ook dat mensen met bijvoorbeeld eczeem hier ook veel baat bij kunnen hebben.
Ik heb altijd een droge, trekkerige huid gehad in mijn gezicht. Vooral na het wassen en douchen ’s morgens en ’s avonds voelde mijn huid gespannen aan van de droogheid. Ik hoopte dat ik door de KAQUN Gel minder last zou krijgen van een trekkerige huid. Ik heb verder niet veel last van puistjes en onzuiverheden. Met het verhaal van zuurstof voor de huid verwachtte ik dat mijn huid meer zou opknappen; minder trekkerig, meer egaal en beter gevoed zou worden.

Na een paar dagen was het trekkerige gevoel verdwenen. En na verloop van tijd werd mijn huid egaler. Als er een puistje opkwam trok deze al na 1 of 2 dagen weer weg. Toen de gel op was merkte ik dat mijn huid nog best lang (nog zeker 3-4 weken) elastisch bleef. Na 3-4 weken kreeg ik langzaam weer meer last van een trekkerige huid. Ik heb toen snel weer een flacon KAQUN Gel gekocht. Ik merk dat mijn huid veel zachter aanvoelt en ik heb ook het idee dat de lijntjes tussen mijn wenkbrauwen minder zichtbaar zijn (fijner zijn geworden).

Ik vind de gel super fijn als product. Het voelt fris en licht aan omdat het een gel is. Je hebt niet het idee dat je iets vettigs op je huid smeert, hebt weinig nodig en trekt snel in. Dat is echt een heel groot voordeel omdat je ook nog je andere gezichtsverzorgingsproducten er overheen aanbrengt. Ik zie en voel dat de KAQUN Gel nut heeft voor mijn huid. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Ik heb al 4,5 jaar last van rosacea, roodheid- puistjes-bultjes- pijn. Ik heb al meerdere malen hiervoor kuurtjes gevolgd via de huisarts. Hierbij werd mijn huid droog en schilferig. Een half jaar geleden ben ik opnieuw begonnen met een langdurige kuur en hierbij ben ook KAQUN gel gaan gebruiken, ik merkte meteen dat mijn huid gevoed werd en dat de kuur meteen zijn werk deed. Mijn huid zag er mooi en rustig uit. Geen vuurrode wangen en vooral geen pijn meer. Inmidddel zijn al mijn puistjes en bultjes ook verdwenen, alleen heb ik af en toe nog rode wangen.
Door KAQUN gel was het makkelijk vol te houden om mijn kuur af te maken, de gel houd mijn huid soepel en ik merk dat onzuiverheden sneller verdwijnen.
Dus ook al is mijn kuur afgelopen, ik blijf KAQUN gel zeker gebruiken!

Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Markt 11D

6191 JH Beek

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.