top of page
shutterstock_208005757_edited.jpg

Waarom is extra zuurstof zo belangrijk? 

Zuurstof is de levensbron van alle cellen. Het is de belangrijkste bouwsteen en energieleverancier tegelijk. Als een organisme niet continue van zuurstof wordt voorzien is het binnen enkele minuten dood. Omdat zuurstof niet vastgehouden kan worden moet het altijd worden aangevuld. In tijden van veel stress, ziekte of herstel kan je lichaam extra ondersteuning gebruiken. Kaqun Zuurstofboost ondersteunt je lichaam met een natuurlijke energie.

 

Hoe ouder we worden, hoe slechter de bloedvaten doorbloed raken en daarmee is het steeds lastiger voor het lichaam om zuurstof en voedingsstoffen op te nemen en om te zetten in energie. Maar het zuurstofgehalte in onze cellen wordt niet alleen beïnvloed door onze leeftijd. Factoren als bijvoorbeeld stress, weinig bewegen, suikers, medicijnen, roken en alcohol zijn grootverbruikers zuurstof in ons lichaam. Door deze factoren zijn het niet alleen de volwassenen vanaf 40 jaar die kampen met een ouder wordend lichaam. Ook bij jongeren en jongvolwassenen is de zuurstofaanvoer soms flink verstoord. De cellen verliezen hiermee hun belangrijkste energiebron en de gevolgen hiervan zijn merkbaar.

 

Het toedienen van extra zuurstof doen we van binnenuit met KAQUN Zuurstofwater en van buiten met KAQUN Zuurstofgel. De producten zijn afzonderlijk te gebruiken en versterken de werking in combinatie met elkaar.

Ingrediënten

Typical analysis in mg/liter

Natrium (Na+) 4.8 mg

Kalium (K+) 0.3 mg

Magnesium (Mg2+) 10.6 mg

Calcium (Ca2+) 40.1 mg

H-Carbonate (HCO3-) 134 mg

Chloride (Cl-) 2.0 mg

Sulfate (SO42-) 36 mg

Silica (SiO2-) 8.8 mg

pH 7.1-7.5

Read More >

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Om de gezondheid te behouden:

0,5 liter

Bij chronische ziekten:

0,75-1 liter

Bij overmatige mentale belasting:

1 liter

Bij een zwak immuunsysteem:

1-1,5 liter

Sporters:

1,5-2 liter

Kinderen en zwangere of zogende moeders:

0,2-0,5 liter

Advies

Het advies is om de dag te starten met een glas en verspreid over de dag telkens 1 glas in 1 keer leeg te drinken i.p.v elke vijf minuten een slok. Zo is de zuurstofboost het grootst en wordt de zuurstof uit Kaqun Drinkwater ook naar de dieper gelegen gebieden in het lichaam 'gedrukt'. Bekijk de video op de homepage voor uitleg over de werking van Kaqun Zuurstofwater in het lichaam.

Werking

Metingen laten zien dat de zuurstof van KAQUN tot twee uur doorwerkt in het lichaam. Het advies is daarom om telkens 2-3 uur te wachten voordat je een nieuwe portie drinkt.

Velen ervaren de eerste dag hoofdpijn door de ontgiftende werking. Daarom is ons advies om te beginnen met twee glazen en elke dag een glas toe te voegen tot de gewenste hoeveelheid is bereikt. Als je verwacht dat je niet gevoelig bent kun je ook met een halve of hele fles beginnen.

Bespaar op verzendkosten..
 
Kaqun water ophalen ipv van verzenden?


Dat kan!


Contacteer Alex van Oosteroom:
0620492224 / kaqunrandstad@kpnmail.nl 


Alphen aan de Rijn
(Randstad)

Burgh Haamstede
(Zeeland)

 

Screenshot 2022-04-10 at 08.59.53.png
bottom of page