top of page
  • team0280

Anouk (25 jaar)


'Ik ben KAQUN Gel gaan gebruiken omdat ik last had van roodheid en plekjes op mijn wangen en omdat mijn huid droog en trekkerig aanvoelt in mijn gezicht. De roodheid kon ik niet goed camoufleren met foundation. En daarnaast heb ik ook een heel gevoelige huid wat tot gevolg heeft dat ik snel reageer op producten die ik aanbreng op mijn gezicht. Toen ik met KAQUN Gel begon was ik daarom bang dat mijn huid zou reageren, maar het tegenovergestelde gebeurde.


Na 3 weken (iedere dag twee keer) KAQUN Gel gebruiken werd mijn huid rustiger en de plekjes onder mijn ogen (op mijn wangen) begonnen weg te trekken. Het droge, trekkerige gevoel werd ook minder. Mijn huid voelde zachter aan en de onrustige vlekkerige huid die ik had was na 6 weken veel egaler. Het viel ook mijn moeder op dat de roodheid wegtrok. Na 12 weken is mijn huid veel rustiger en het droge, trekkerige gevoel op mijn wangen en kin heb ik niet meer. Ik heb geen foundation meer nodig om de roodheid te camoufleren en laat deze door de week dan ook weg. Naast de verbetering die de gel heeft gegeven aan mijn huid vind ik het fijn dat hij zo prettig uitsmeert en snel intrekt.'

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page