top of page
  • team0280

Toos Berkers (60 jaar)Mijn huid kan heel heftig reageren op bepaalde dingen. En normaal gesproken duurt het erg lang voordat ik een bepaalde reactie onder controle krijg. Toen ik wederom een onrustige, jeukende, rode, droge huid kreeg heb ik KAQUN Gel geprobeerd. Ik merkte dat de vochtbalans in mijn huid beter werd en dat mijn huid zachter ging aanvoelen. Normaal voelt mijn huid op dat moment ook gevoelig, maar met KAQUN Gel heb ik daar geen last meer van. Ik heb sindsdien ook geen last meer gehad van een droge schilferige huid. Het valt de mensen in mijn omgeving op dat mijn huid zo egaal is geworden. Ik leef nu met een veel rustiger gevoel omdat ik weet dat het met de KAQUN Gel altijd weer snel goed komt met mijn huid en daar voel ik me een stuk prettiger bij.


Ik vind KAQUN Gel een heel gebruiksvriendelijk product. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en het voelt fijn aan. Als ik het ’s morgens aanbreng op mijn huid nadat ik net wakker ben en mijn huid heb gereinigd krijgt mijn huid een frisse boost en heb ik het gevoel dat ik er meteen weer tegenaan kan.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page