• team0280

Bianca E. (41 jaar)


‘Ik heb al 40 jaar last van een hele droge huid en op mijn kaaklijn en tussen mijn ogen heb ik heel veel last een droge, jeukende, rode huid. In eerste instantie hoopte ik vooral dat de rode plekken weg zouden gaan. Eigenlijk verwachtte ik niks, omdat ik al zo lang last heb van deze klachten en ik in al die jaren nog steeds geen huidvriendelijk product had gevonden dat me van mijn klachten af zou helpen.

Ik ben begonnen met het gebruiken van KAQUN Gel op mijn kaaklijn. Wat ik meteen fijn vond was dat het niet brand of prikkelt na het aanbrengen. De jeuk (het gevoel van binnen dat je alleen maar wilt krabben omdat het zó veel jeukt) ging al heel snel weg. Toen ik na 10 dagen al zag dat mijn huid zichtbaar opknapte ben ik het ook tussen mijn ogen gaan gebruiken. Mijn huid werd meteen minder droog. En de rode plekken en de jeuk gingen ook weg.


Mijn huid stoort me voor het eerst in jaren niet meer. Zelfs mijn collega’s zeiden spontaan dat het hen opviel dat mijn huid zo rustig is. Zoals mijn huid er nu uit ziet heeft hij er de afgelopen zomers nooit uitgezien!’

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven