• team0280

A. V.

‘In februari 2016 ben ik naar een huidkliniek gegaan voor zware zonneschade in mijn gezicht. Van schaal 1 tot 10 zat ik op 9. Ik heb hiervoor behandelingen gehad en moest tegelijk een speciale dag- en nachtcrème gebruiken met als doel het teveel aan pigment te laten verdwijnen. De producten die ik hiervoor gebruik bijten nogal. Daarnaast heb ik een heel droge huid op mijn handen en armen. Ik ben de KAQUN Gel gaan gebruiken en ik hoopte dat daarmee de gevoeligheid minder zou worden en dat ik daarmee ook een vochtrijkere huid zou krijgen.

Na een paar dagen KAQUN Gel te hebben gebruikt was de gevoeligheid. Wat later merkte ik op dat mijn huid er beter ging uitzien. Er zit meer leven in mijn huid en zij voelt zachter en soepeler aan. Mijn huidtherapeute zei ook dat mijn huid veel beter herstelde en dat deze ongelofelijk verbeterd is tegenover een jaar geleden! Ik gaf aan dat ik de KAQUN Gel gebruik om beter tegen de producten te kunnen. Ze was meteen nieuwsgierig naar deze gel. Sinds kort gebruik ik de KAQUN Gel ook elke dag op mijn handen en armen. Eerst kwamen er allemaal droge stukjes huid los als ik hier overheen wreef. Nu begint mijn huid al langzaam een beetje te glanzen.


Wat ik zo fijn vind aan de gel is dat je niet veel nodig hebt. De verpakking is niet te groot en niet te klein.`

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven