Wilhelmien (53 jaar)


'Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik een ontzettend onrustige huid en had ik rode, schrale vlekken in mijn gezicht. Hoewel je de schrale, rode vlekken het beste zag, was het vooral de gevoeligheid die mij het meeste stoorde, vermoeide en onzeker maakte.


Na twee weken KAQUN Gel gebruiken was de gevoeligheid weg. Mijn huid zag er al snel veel beter uit. Eerst had ik last van rode en witte vlekken en nu is mijn huid egaal. Hij is minder gezwollen, niet meer gevoelig en niet meer schraal. Het viel mijn vriendinnen op dat ik er minder moe uit zie en ook mijn kapster merkte op dat mijn huid er ook veel beter uit ziet.


De vlekken die ik vóór KAQUN Gel had maakten mij soms erg onzeker. Nu mijn huid zo rustig is ben ik me niet meer bewust van mijn huid. Dat doet veel met mijn zelfvertrouwen. Ik blijf de KAQUN Gel gebruiken. Ik merk dat de gel ervoor zorgt dat ik minder last heb van wallen onder mijn ogen en zie het als een huidvriendelijk product waarmee ik mijn huid rustig kan houden.'Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Kerkstraat 268-3

1017 HA Amsterdam

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.