top of page
  • team0280

Esther (41 jaar)

‘Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik een heel onrustige huid in mijn gezicht. Ik had veel last van roodheid op mijn wangen en dit ging vaak gepaard met oneffenheden, vlekjes, gevoeligheid en jeuk. Ik droeg altijd foundation op om dit te camoufleren. Ik had tevergeefs al van alles geprobeerd. Onder het mom van ‘baat het niet, schaadt het niet’ ben ik met KAQUN Gel begonnen.

Al heel snel merkte ik dat de gevoeligheid verdween en even later trokken ook de oneffenheden snel weg. Ik merkte dat mijn huid rustiger werd. Er werd me verteld dat ik het optimale resultaat tussen week 8 en 12 kon verwachten, maar na 6 weken was ik al heel erg tevreden. Na 8 zag mijn huid er inderdaad nog beter uit en na 12 weken is mijn huid zelfs zo mooi dat mijn wangen alleen nog een heel klein beetje rood zijn. Dit is echter zo minimaal, dat heeft iedereen wel een beetje!


De afgelopen week ben ik met vrienden gaan kamperen en voor het eerst maakte ik me ‘s morgens geen zorgen over hoe mijn huid er uit zag als ik zonder make up de tent uit liep. Voorheen was het voor mij wel een dingetje. Ik had altijd mijn camouflagestift bij me en bleef deze de hele dag gebruiken. Nu sta ik op en heb ik deze niet meer nodig. Ik ga gewoon zonder make up de deur uit en voel me hier goed bij. Het is echt bijzonder dat dit resultaat is bereikt. Ik durfde er niet op te hopen en deze keer werkt het gewoon wel! Ik geniet nog elke dag van mijn nieuwe huid. En de complimentjes van mensen uit mijn omgeving die zeggen dat ik er zo goed uit zie doen mij goed.’

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page