top of page
  • team0280

Iara (19 jaar)

Bijgewerkt op: 5 feb. 2023Ik had best veel last van onderhuidse puistjes en puistjes met wit kopje. Omdat ik hier niet altijd consequent van afblijf heb ik daardoor ook vaker last van rode vlekjes in mijn gezicht. Ik hoopte dat de vlekjes minder zouden worden en dat mijn huid egaler zou worden, maar omdat ik al zo veel heb geprobeerd durfde ik het nog niet te verwachten.


Toen ik KAQUN Gel ben gaan gebruiken werden mijn klachten eerst een beetje erger, maar naderhand ging het al gauw veel beter met mijn huid. Na 6 weken was deze verbetering merkbaar. Ik merk dat het vochtgehalte in mijn huid veel is verbeterd. De rode vlekjes en puistjes werden minder, de kleur van mijn huid werd helderder en daardoor ziet mijn huid er nu een stuk egaler uit. De laatste weken hebben een stuk of 3 mensen gezegd dat mijn huid echt egaal is. Ik hoef de vlekjes niet meer te camoufleren met foundation. En sindsdien ga ik steeds vaker zonder make up de deur uit. Dat zegt wel veel denk ik!


Je hebt weinig van de gel nodig en het trekt lekker snel in. Omdat het niet zo’n hele volle crème is voelt het niet alsof je een dikke laag op de huid hebt aangebracht. En, je kunt lang met een flacon doen! Ik zou de gel absoluut aanbevelen!

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page