top of page
  • team0280

Jaicy Schers (14 jaar)

'Ik ben KAQUN Gel gaan gebruiken omdat ik veel last had van jeugdpuistjes, oneffenheden en een droge huid. Door deze klachten was mijn huid ook wat roder. Na 2 weken was mijn droge huid al bijna helemaal veranderd in een gehydrateerde huid. Bij de jeugdpuistjes en oneffenheden duurde het wat langer voordat het resultaat werd behaald waarop ik hoopte. Maar na ongeveer 10 weken waren de jeugdpuistjes en oneffenheden helemaal weg. Als ik toch nog ooit last heb van wat jeugdpuistjes dan zijn deze ook snel weer weg. Mijn huid is ook egaler en de roodheid een stuk minder. Ik merk dat mijn huid veel sneller hersteld en daar ben ik blij mee. Mijn gezicht is gewoon veel beter nu en dat maakt mij toch wel zelfverzekerder merk ik!'

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page