top of page
  • team0280

Jeanne (73 jaar)

‘Ik ben KAQUN Gel gaan gebruiken omdat ik een hele droge huid heb en daarbij veel last heb van een droge, rode, jeukende plek op mijn kin. Ik heb hiervoor al veel verschillende producten geprobeerd, maar niets bleek echt te helpen. Met KAQUN Gel merkte ik al gauw dat de droge, rode, jeukende plek minder werd. Na 6 weken was de plek weg en was mijn huid niet meer droog. Ik hoopte op een wondermiddel dat mij voor altijd van mijn klachten zou afhelpen maar dat is er natuurlijk niet. Gelukkig hou ik mijn huid met consequent tweemaal daags gebruik onder controle en blijft de droge, rode, jeukende plek weg.


In het begin moest ik even wennen aan de structuur omdat het geen crème is, maar nu vind ik het lekker in gebruik. Je hebt er maar een beetje van nodig en de gel is neutraal van geur.’

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page