• team0280

Kasper Gielen (15 jaar)

'Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik veel last van jeugdpuistjes. Ik ging hiervoor naar de schoonheidsspecialiste en zij verwees me door naar de huisarts. Toen ik een allergische reactie kreeg van de medicijnen, raadde de schoonheidsspecialiste me aan hier mee te stoppen. Ik was op dat moment echt radeloos want mijn huid zag er echt niet mooi uit.


Ik hoopte dat ik iets zou vinden wat ervoor zou zorgen dat mijn puistjes weg zouden gaan, weg zouden blijven en dat mijn huid minder gevoelig zou zijn.


De eerste 2 weken KAQUN Gel gebruiken merkte ik nog weinig. Maar daarna begon ik te merken dat mijn huid beter werd. De gevoeligheid werd veel minder en ik merkte dat ik daar ook van binnen blijer van werd. Na ongeveer 8 weken waren bijna al mijn puistjes weg, zag mijn huid er eindelijk weer mooi uit en was mijn huid niet meer gevoelig. Ik krijg complimentjes van iedereen die me ziet! Dit doet heel veel met mijn zelfvertrouwen. Op de momenten dat ik namelijk opstond met nieuwe puistjes bepaalde dat mijn dag. Nu mijn huid zo is opgeknapt ben ik weer veel vaker vrolijk.'

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven