Lianne (28 jaar)

‘Ik heb altijd een droge, trekkerige huid gehad in mijn gezicht. Vooral na het wassen en douchen ’s morgens en ’s avonds voelde mijn huid gespannen aan van de droogheid. Ik hoopte dat ik door de KAQUN Gel minder last zou krijgen van een trekkerige huid.


Na een paar dagen KAQUN Gel gebruiken was het trekkerige gevoel verdwenen. En na verloop van tijd werd mijn huid egaler. Als er een puistje of oneffenheid opkomt trekt deze al na 1 of 2 dagen weer weg. Ik merk dat mijn huid sinds ik KAQUN Gel gebruik zachter aanvoelt en ik heb ook het gevoel dat de lijntjes tussen mijn wenkbrauwen fijner zijn geworden.


Ik vind de gel super fijn in gebruik. Omdat het een gels is voelt het fris en licht aan. Het trekt snel in en ik heb er weinig van nodig. Dat is fijn omdat ik er ook nog andere huidverzorgingsproducten overheen aanbreng. Ik zie en voel dat de KAQUN Gel nut heeft voor mijn huid. Ik zou het iedereen aanbevelen.’

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Markt 11D

6191 JH Beek

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.