Lieke (25 jaar)

‘Ik ben met KAQUN Gel begonnen omdat ik onder andere een erg droge huid had in mijn gezicht. Als ik make up aanbracht zag je de droge plekjes goed. Al heel snel merkte ik dat de droge huid veranderde in een fijne, gladde egale huid. Mijn huid ziet er beter uit en ik ga voortaan weer zonder foundation de deur uit. Dat deed ik voorheen echt niet.

Ik heb lang gezocht naar een verzorgingsproduct dat mijn huid kan verdragen, omdat mijn huid heel gevoelig reageert op allerlei stofjes. Met KAQUN Gel heb ik dit eindelijk gevonden. De gel trekt snel in, smeert zich fijn en is voor mij goed te gebruiken.’

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Markt 11D

6191 JH Beek

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.