top of page
  • team0280

Lonneke (14 jaar)

'Ik ben KAQUN Gel gaan gebruiken om af te komen van mijn jeugdpuistjes en de oneffenheden (rode plekjes) die hier bij komen kijken. Mijn huid is hierdoor ook wat meer rood en ik had daarbij last van een droge huid.


Na drie weken merkte ik dat mijn huid al iets meer gehydrateerd was. En een paar weken later was de droge huid weg. Soms had ik ’s avonds na het reinigen van de huid nog wel wat droge plekjes, maar niet meer zo erg als het voorheen was. De mee-etertjes verdwenen ook al heel snel en de roodheid werd na 4-5 weken een stuk minder erg. Dit zie je vooral goed op mijn voorhoofd. Ondertussen heb ik ook veel minder last van jeugdpuistjes. De eerste verbetering was merkbaar na 2-3 weken en de grootste verbetering zag ik na 8-9 weken.


Mijn beide oma’s, mijn zusje, mijn ouders en mijn tante zeggen allemaal dat mijn huid er zo goed uit ziet! Ik heb heel veel verbeteringen gemerkt aan mijn huid en daar ben ik heel blij mee! Nu ik me geen zorgen meer hoef te maken over die irritante puistjes is mijn zelfvertrouwen een stuk beter.

Ik vind KAQUN Gel een lekker koel product en fijn om aan te brengen. Het trekt snel in en ik vind de geur lekker fris en neutraal.'

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page