Luke van der Heijden (20 jaar)

‘Ik ben KAQUN Gel gaan proberen omdat ik vrij veel last heb van jeugdpuistjes (en jeuk) in mijn gezicht. Al gauw nadat ik met de gel was gestart merkte ik dat de jeuk weg trok. De jeugdpuistjes namen in het begin wat rustiger af en na een paar weken verdwenen ze snel. Op dit moment heb ik nog een heel klein beetje last van de puistjes. Het is voor 90% weg. Het viel ook veel mensen uit mijn omgeving (team, school en familie) op dat mijn huid zo verbeterd is. Ik vind het fijn dat de gel makkelijk is in gebruik en je hem snel hebt aangebracht.’

0 keer bekeken

Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Kerkstraat 268-3

1017 HA Amsterdam

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.