Malika Houten (27 jaar)


‘Ik had last van droge plekken op mijn gezicht die soms samen gingen met roodheid en jeuk. Als ik make up droeg vielen deze plekken op en daar voelde ik me niet fijn bij. Ik heb daarnaast ook last van puistjes en een onrustige huid.


Toen ik met KAQUN Gel begon werden de droge plekken een stuk minder. Ik heb sindsdien minder nodig van de huidverzorgingsproducten die ik gebruik en mijn huid is meer gehydrateerd. Ik heb nog maar twee keer last van jeuk en roodheid gehad en dat is een stuk minder dan voorheen. Als ik nog last had van oneffenheden dan waren deze snel weer weg. Na 12 weken KAQUN Gel is mijn huid rustig en egaler. Dat vind ik heel fijn! Ik vind daarnaast het een fijn product om te gebruiken. De gel is licht, heeft een neutrale geur en je hebt er niet veel van nodig. Ik merk dat mijn huid rustiger is. Mijn huidtherapeute viel ook het op dat mijn huid er rustig en netjes uitziet. Zij weet niet dat ik KAQUN Gel gebruik.’0 keer bekeken

Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Kerkstraat 268-3

1017 HA Amsterdam

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.