• team0280

Renee (31 jaar)

'Ik heb een heel droge huid en in mijn gezicht heb ik hier het meeste last van. Voordat ik KAQUN Gel gebruikte voelde mijn gezicht droog en trekkerig aan als ik ’s morgens opstond en na het douchen. Na een paar weken KAQUN Gel gebruiken voelt mijn huid lekker soepel aan en heeft het de hydratatie waar ik me fijn bij voel. Voorheen kwam het vaak voor dat mijn huid ’s middags alweer droog en schilferig was terwijl ik deze ’s morgens nog had verzorgd. Hier heb ik nu helemaal geen last meer van. Soms heb ik het idee dat mijn huid minder rood en vlekkerig is, maar ik weet niet of dat komt door KAQUN Gel of door de zomer. Het is fijn dat ik nu weet dat mijn huid de hele dag soepel en egaal blijft en ik niet bang hoef te zijn voor droge plekjes en schilfertjes die gedurende de dag ontstaan.'

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven