top of page
  • team0280

Rian (33 jaar)


‘Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik last van verschillende droge, rode en jeukende plekjes op mijn gezicht. Op mijn borst had ik ook een droge, rode en jeukende plek.


Toen ik 12 weken geleden met KAQUN Gel begon verwachtte ik alleen dat de droge plekken weg zouden gaan. Nu, 12 weken later, merk ik dat het veel meer met mijn gezicht heeft gedaan dan ik had verwacht. Binnen een paar dagen waren de droge plekjes helemaal weg. De roodheid en jeuk hielden nog ongeveer 2 weken aan en waren daarna ook helemaal weg. In het begin gebruikte ik KAQUN Gel alleen voor de droge plekjes, maar toen het zo goed beviel ben ik het in mijn hele gezicht gaan gebruiken. Als ik weer een droog plekje krijg tipte ik die gedurende de dag nog een paar keer extra aan.


Wat me ook opvalt is dat ik mijn gezicht een frissere uitstraling heeft gekregen. Ik ben onlangs bevallen en ondanks mijn slaapgebrek heb ik bijna geen last van grijze kringen onder mijn ogen. Ik heb ook veel minder de neiging om foundation op te doen omdat mijn huid zo egaal is geworden. Eerst ging ik niet met zelfvertrouwen de deur uit zonder make up. Nu doe ik dat wel. Ik ben echt tevreden over hoe ik er nu uitzie en dat vind ik heel fijn!


Met de plek op mijn borst gaat het ook veel beter. De roodheid blijft nog wel, maar het droge is weg. Als ik KAQUN Gel 2 dagen niet gebruik merk ik dat deze plek weer terug komt. Met de gel heb ik het vervolgens gelukkig weer snel onder controle.’

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page