Sanne van der Weerden (28 jaar)

'Voordat ik met KAQUN Gel begon had ik veel last van een droge huid met schrale plekken. Mijn huid was helemaal niet egaal. Na een poosje KAQUN Gel gebruiken werd mijn huid veel minder schraal en zag ik dat ik veel minder puistjes had dan voorheen. Uiteindelijk ging de schraalheid zelfs helemaal weg met het mooie voordeel dat mijn foundation er nu ook veel mooier uitziet. Mijn huid voelt zachter aan. En de oneffenheden die ik had zijn nu zo goed als helemaal weg. Mijn gezicht is minder bleek en ik lijk meer kleur op mijn gezicht te hebben. Mijn huid is veel egaler, glanst veel meer en voelt gezond aan. Mijn zusje en vriendin merkten op dat mijn huid er zo goed uit ziet. Veel minder droog en vrijwel geen oneffenheden zoals puistjes meer!'


Kaqun Zuurstofboost is onderdeel van

My Balance Company BV

Kerkstraat 268-3

1017 HA Amsterdam

info@kaqunzuurstofboost.nl

Kvk: 77911830

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

My Balance Company BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, behandelen en voorkomen geen ziekten.